search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:40
MENU CLOSE

Συμβολαιογράφοι κατά Κωνσταντοπούλου: Προκαλεί εντάσεις, βιντεοσκοπεί και τρομοκρατεί εργαζόμενους

05.03.2018 08:41
Συμβολαιογράφοι κατά Κωνσταντοπούλου: Προκαλεί εντάσεις, βιντεοσκοπεί και τρομοκρατεί εργαζόμενους - Media

 

Επίθεση κατά της Ζωής Κωνσταντοπούλου εξαπολύει με ανακοίνωσή του ο Συμβολαιογραφικός Σύλλογος Εφετείων Αθηνών-Πειραιώς-Αιγαίου & Δωδεκανήσου. Ο Συμβολαιογραφικός Σύλλογος μιλά για επανειλημμένες βίαιες επιθέσεις λεκτικές και μη εναντίον συμβολαιογράφων. 

 «Η Ζωή Κωνσταντοπούλου προβαίνει στις παραπάνω πράξεις για καθαρά προσωπικές επικοινωνιακές και μικροπολιτικές σκοπιμότητες», αναφέρει μέσα από την ανακοίνωσή του ο Σύλλογος. 

Ολόκληρη η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Ο Συμβολαιογραφικός Σύλλογος Εφετείων Αθηνών-Πειραιώς-Αιγαίου & Δωδεκανήσου ενημερώνει ότι τα μέλη του Διοικητικού του Συμβουλίου με απόλυτη πλειοψηφία (12 έναντι 1) αποφάσισε να καταγγείλει δημόσια τη συμπεριφορά της Δικηγόρου κας Ζωής Κωνσταντοπούλου μετά τις επανειλημμένες βίαιες επιθέσεις λεκτικές και μη εναντίον συναδέλφων και μελών του Συμβολαιογραφικού μας Συλλόγου.

Η κα Κωνσταντοπούλου τους τελευταίους μήνες έχει προβεί κατά επανάληψη σε απαράδεκτες επιθέσεις σε συμβολαιογραφικά γραφεία, προκαλώντας εντάσεις, βιντεοσκοπώντας τους συναδέλφους χωρίς τη θέλησή τους, χτυπώντας εκβιαστικά κουδούνια στους επαγγελματικούς χώρους γνωρίζοντας ότι οι συμβολαιογράφοι εκείνη την ώρα απουσιάζουν τρομοκρατώντας έτσι εργαζόμενους, οργανώνοντας διαμαρτυρίες συλλογικοτήτων σε ημέρα και ώρα που γνωρίζει ότι δεν διεξάγονται πλειστηριασμοί, ενημερώνοντας ψευδώς την κοινή γνώμη και καταλήγει στο να ασκεί ωμή λεκτική βία σε συναδέλφους. 

Συμπεριφορές, που όχι μόνο δεν μπορούν να γίνουν αποδεκτές και αντιληπτές σε μία δημοκρατική κοινωνία, πολύ δε περισσότερο μάλιστα όταν η κα Κωνσταντοπούλου ως δικηγόρος γνωρίζει ότι ορισμένες εξ΄αυτών αφορούν παράνομες πράξεις.

Την ίδια ώρα ζητά να ενημερωθεί στήνοντας επικοινωνιακές φιέστες για διαδικασίες, τις οποίες εκ του επαγγέλματος της θα πρέπει να γνωρίζει. Ως εκ τούτου, αντιλαμβανόμαστε ότι η κα Κωνσταντοπούλου προβαίνει στις παραπάνω πράξεις για καθαρά προσωπικές επικοινωνιακές και μικροπολιτικές σκοπιμότητες.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:40