search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 06:35
MENU CLOSE

«Χέρι-χέρι» με τους Γκρίζους Λύκους ο Ερντογάν: Ο προκλητικός χαιρετισμός του Τούρκου προέδρου (Video)

10.03.2018 18:46
Ερντογάν σε Μακρόν: Μάθε ιστορία, αρχάριε! - Media
 
Σφιχταγκαλιασμένος με τους ακροδεξιούς εθνικιστές «Γκρίζους Λύκους» είναι πλέον ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος δεν κρύβει τις ακραίες εθνικιστικές του θέσεις.
 
Μάλιστα, ο Ερντογάν χρησιμοποίησε τον χαιρετισμό των «Γκρίζων Λύκων» απευθυνόμενος στο κομματικό του κοινό σε συγκέντρωση της Μερσίνης, που έγινε το Σάββατο.
 
«Ένα έθνος, μία σημαία, ένα κράτος, μια πατρίδα», ήταν το σύνθημα του Τούρκου προέδρου προς το κοινό που παραληρούσε και φώναζε το ίδιο σύνθημα

Υπενθυμίζεται ότι ο «σουλτάνος» είπε ότι θα καταταγεί πρώτος σε περίπτωση πολέμου. «Όταν γίνει η επιστράτευση, όταν σας καλέσουν στο καθήκον, τότε θα πάω μαζί σας πρώτος» δήλωσε χαρακτηριστικά.
 
«Συνεχίζουμε στο Αφρίν… Το πρωί είχαμε ”εξουδετερώσει” 3.197 τρομοκράτες. Θέλανε να δημιουργήσουν ένα τρομοδιάδρομο εδώ… Είπαμε ότι δεν θα το επιτρέψουμε αυτό, είπαμε ”κάνετε λάθος”, αλλά δεν μας άκουσαν» είπε, όπως αναφέρει ο ΣΚΑΙ. 
 
«Δεν ξέρουν τους Τούρκους, δεν ξέρουν το τουρκικό έθνος, δεν ξέρουν τις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις» προειδοποίησε. 
 
Πληροφορίες: ΑΝΤ1
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33