search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 06:23
MENU CLOSE

Κλείνει ο Σαββίδης το ηµερήσιο «Εθνος»; – Πουλάει το «Ε»;

17.03.2018 11:53
Τέλος από το «Εθνος» ο Σπύρος Σεραφείμ - Media

 

Αν και εδώ και καιρό ο Ιβάν Σαββίδης προβληµατιζόταν εντόνως για το αν θα πρέπει να συνεχίσει τις επενδύσεις στα media, η εξέλιξη της περασμένης Κυριακής ήρθε να επισπεύσει τις αποφάσεις του.

Το «διαζύγιο» µε τον ισχυρό άνδρα της 24Media, ∆ηµήτρη Μάρη, ήταν κάτι που είχε αποφασιστεί εδώ και αρκετό καιρό και όπως αποδεικνύεται δεν έχει και τόσο µεγάλη σηµασία µπροστά στις αποφάσεις που έχει λάβει ο Ιβάν Σαββίδης.

Οπως αναφέρουν καλά πληροφορημένες πηγές της εφημερίδας Παραπολικτικά, με δεδοµένο ότι έχουν εκλείψει οι λόγοι που τον οδήγησαν στην απόκτηση των εφηµερίδων της οικογένειας Μπόµπολα, πρόσωπα που συνοµιλούν µαζί του δεν αποκλείουν το ενδεχόµενο το προσεχές διάστηµα να προχωρήσει στην αναστολή έκδοσης του ηµερήσιου φύλλου του «Εθνους». Ο µεγάλος προβληµατισµός του Ρώσου επιχειρηµατία έχει να κάνει µε το αν θα πρέπει να συνεχίσει να επενδύει στον τηλεοπτικό σταθµό «Ε». 

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33