search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 00:44
MENU CLOSE

«Ασημένια» στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στο Μπακού, η Ιωάννα Ξουλόγη (Video)

18.03.2018 14:34
«Ασημένια» στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στο Μπακού, η Ιωάννα Ξουλόγη (Video)   - Media

 

Η πρωταθλήτρια μας στην ενόργανη, αγωνίστηκε στις ασκήσεις εδάφους και ολοκλήρωσε με επιτυχία το πρόγραμμα της συγκεντρώνοντας 12. 733 βαθμού, που την ανέβασαν στο δεύτερο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου στο παγκόσμιο πρωτάθλημα που γίνεται στο Μπακού.

Λίγη ώρα νωρίτερα είχε διαγωνιστεί στη δοκό και είχε κατακτήσει την 4η θέση με 12.000 βαθμούς.

Η ίδια κατενθουσιασμένη είπε: «Ο επιμένων νικά. Όλα πήγαν καλά και είμαι ευχαριστημένη. Στη δοκό, βέβαια, είχα αρκετές αστάθειες και δε μου βγήκε το πρόγραμμα όπως θα ήθελα, αλλά το πάλεψα μέχρι τέλους.  Ακολουθούσε ο αγώνας στο έδαφος. Εκεί πήγα με δυνατή ψυχολογία, χωρίς άγχος, απλά ήθελα να χαρώ τη συμμετοχή μου. Παρόλη την κούραση και την ένταση του αγώνα, το χάρηκα πολύ το πρόγραμμα μου. Ήθελα απλά να βγω στο ταπί και να κάνω αυτό που ξέρω… Και το κατάφερα. Όλα πήγαν καλά. Ευχαριστώ όλους για την υποστήριξη τους ιδιαιτέρως την οικογένεια μου που με στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια και τον χορηγό μου healing Art Massage που με βοηθάει για την αποκατάσταση μου»

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 00:43