search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 11:26
MENU CLOSE

Εκτός εαυτού η Τάνια Τρύπη: Διέκοψε τη συνέντευξη και πέταξε τα μικρόφωνα! (Video)

23.03.2018 08:36
Εκτός εαυτού η Τάνια Τρύπη: Διέκοψε τη συνέντευξη και πέταξε τα μικρόφωνα! (Video) - Media

 

Συνέντευξη στην εκπομπή «Όλα καλά» παραχώρησε η Τάνια Τρύπη και ενώ η συζήτηση με τον δημοσιογράφο κυλούσε ομαλά, ξαφνικά η καλλιτέχνης βγήκε εκτός ορίων ζητώντας να κλείσει άμεσα η κάμερα.

«Δεν καταλαβαίνω την ερώτηση. Μπορώ να σου απαντήσω σε ότι θέλεις, απλά πρέπει να καταλάβω για να απαντήσω», είπε η ηθοποιός με τον δημοσιογράφο να προσπαθεί να της εξηγήσει. Εκείνη όμως ζήτησε να σταματήσει να καταγράφει η κάμερα.

Ο δημοσιογράφος έδωσε πληροφορίες σχετικά με τα όσα συνέβησαν αφού έκλεισαν οι κάμερες…

«Μόλις έκλεισε η κάμερα, πέταξε το μικρόφωνό της και μου λέει “τι είμαι εγώ; Κανένα sex symbol που βγαίνει γυμνό στα περιοδικό για να με ρωτάς για τον σεξισμό;”. Της είπα τι σχέση έχει ο σεξισμός με μία γυναίκα αν είναι sex symbol ή όχι», ανέφερε ο δημοσιογράφος και συμπλήρωσε: «Μου είπε “είναι δυνατόν τόση ώρα να μου κάνεις τέτοιες *μπιπ* ερωτήσεις;”. Και της λέω “είναι τέτοια μια ερώτηση που αφορά τον σεξισμό;”. Και μου λέει “είναι τέτοια -χρησιμοποιώντας την ίδια βρισιά- όλη η συνέντευξή σου”. Και σηκώθηκε και έφυγε. Η αντίδρασή της ήταν πολύ περίεργη» είπε στην εκπομπή.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 11:24