search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 11:33
MENU CLOSE

Περιστέρι: 5η συνάντηση μαθητών στην Ελλάδα για το Erasmus+

26.03.2018 09:42
img_5638

Εκπαιδευτικοί και μαθητές από την Ουαλία, τη Νορβηγία και την Ιταλία, επισκέφθηκαν τη Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018, το 18ο Δημοτικό Σχολείο Περιστερίου στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+.

Συγκεκριμένα, οι 16 μαθητές και οι 8 εκπαιδευτικούς παρακολούθησαν για μία ολόκληρη εβδομάδα τις δραστηριότητες εντός και εκτός σχολείου.

Την πρώτη μέρα της επίσκεψής τους μαθητές και εκπαιδευτικοί τους ετοίμασαν θερμή υποδοχή και τη διεθνή θεατρική παράσταση του σχολείου στα Αγγλικά. Επίσης, τόσο οι φιλοξενούμενοι όσο και οι οικοδεσπότες, επισκέφθηκαν  τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Περιστερίου, ζωγράφισαν μπλουζάκια και πάνινες τσάντες με το ελληνικό αλφάβητο.

Μεταξύ άλλων επισκέφθηκαν τον αρχαιολογικό χώρο της Ακρόπολης και το νέο Μουσείο της Ακρόπολης, την πόλη του  Ναυπλίου και την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 11:33