17/10/2019 17:43:25

Απάντηση Κ. Γκιουλέκα στο υπουργείο Μεταφορών και Υποδομών

Απάντηση Κ. Γκιουλέκα στο υπουργείο Μεταφορών και Υποδομών - Media

 

“Με μια περίεργη εξίσωση προσπαθούν να συγκρίνουν τα ανόμοια οι κυβερνώντες”, δήλωσε ο αναπληρωτής τομεάρχης Εσωτερικών της ΝΔ, υπεύθυνος για θέματα Μακεδονίας-Θράκης, Κωνσταντίνος Γκιουλέκας, απαντώντας στο υπουργείο Μεταφορών και Υποδομών.

“Ενοχοποιούν την εκδήλωση ενδιαφέροντος για ανέργους συμπολίτες μας για εύρεση εργασίας σε έναν ιδιωτικό οργανισμό, όπως ήταν ο ΟΑΣΘ πριν λίγο καιρό, και την εξισώνουν με την κομματικοποίηση, την οποία επιχειρούν να κάνουν στον, ήδη, κρατικοποιημένο ΟΑΣΘ”, υπογράμμισε ο κ. Γκιουλέκας.

“Θα ήθελα να τους πληροφορήσω ότι θα συνεχίσω να ενδιαφέρομαι για ανέργους συμπολίτες μας και θα συνδράμω, με όλες τις δυνάμεις μου, προκειμένου να καταστεί δυνατό να εξασφαλίσουν μια θέση εργασίας στον ιδιωτικό τομέα. Το θεωρώ και χρέος και καθήκον μου. Αντίθετα, θα ήθελα να τους θυμίσω ότι το Δημόσιο δεν είναι δοβλέτι κανενός”, πρόσθεσε.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.