search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 11:28
MENU CLOSE

Έδωσε συνέντευξη τύπου για να ανακοινώσει ότι… τα κομμένα γεννητικά του όργανα λειτουργούν και πάλι

03.04.2018 13:47
Εξηντάρισε ο Σον Πεν: Ο ακτιβισμός, ο πρόσφατος γάμος και οι φιλανθρωπίες - Media

 

Το 2017 στην Ινδία, ο γκουρού Σουάμι Γκαχεσχανάντα, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο εσπευσμένα. Αιμορραγούσε ακατάσχετα στο σημείο των γεννητικών του οργάνων. Μια γυναίκα με μαχαίρι, του είχε κόψει σύρριζα το ανδρικό του μόριο. Στο φορείο μέσα στα αίματα ο γκουρού βαστούσε το κομμένο του πέος.

Οι γιατροί χρειάστηκε πολλές ώρες για να σταθεροποιήσουν την κατάσταση του και τελικά τα κατάφεραν. Χρειάστηκαν ακόμη περισσότερες ώρας για να καταφέρουν να του συγκολλήσουν. «Δεν θα είναι όμως πλέον λειτουργικό» του είπαν μετά την επιτυχημένη επέμβαση.

Αργότερα ανέλαβε η αστυνομία, αφού η γυναίκα κατήγγειλε τον Σουάμι ότι είχε αποπειραθεί να τη βιάσει και εκείνη για να αμυνθεί άρπαξε ένα μαχαίρι και τον «χάλασε».

Έναν χρόνο μετά ο Ινδός Γκουρού έδωσε συνέντευξη τύπου και περιχαρής ανακοίνωσε ότι παρά τις προβλέψεις των γιατρών, τα γεννητικά του όργανα λειτουργούν και πάλι κανονικά.  Είπε επίσης ότι έχει συγχωρήσει τη γυναίκα που του τα έκοψε. Τόνισε ότι είδε έναν Ινδό άγιο στον ύπνο του ο οποίος του είπε πως θεραπεύτηκε.

Σε βάρος του Σουάμι πάντως συνεχίζει να εκρεμμεί η υπόθεση του σεξουαλικού αδικήματος και του βιασμού και όλα θα κριθούν στο δικαστήριο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 11:27