search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 18:25
MENU CLOSE

Έξαλλη η αδερφή της Μέγκαν Μαρκλ: «Κάλεσαν 2.000 άγνωστους και όχι εμάς»

12.04.2018 11:01
Μπάχαλο: Βρετανοί απειλούν να μποϊκοτάρουν το Netflix μετά το συμβόλαιο με Χάρι και Μέγκαν - Media

 

 

Έξαλλη εμφανίζεται η ετεροθαλής αδερφή της Μέγκαν Μαρκλ με το γεγονός ότι τόσο η ίδια όσο και η οικογένειά της δεν συμπεριλήφθηκαν στη λίστα των καλεσμένων στον γάμο της Μέγκαν Μαρκλ.

Η Σαμάνθα Γκραντ αντέδρασε έντονα επικρίνοντας το ζευγάρι για έλλειψη «σεβασμού».

«Η οικογένεια Μαρκλ αναμένει τα προσκλητήρια του γάμου. Κανείς δεν έχει παραλάβει το δικό του. Ακόμη περιμένουμε. Ελπίζω πως το Λονδίνο θα είναι μια πόλη φιλική για άτομα σε αναπηρικό αμαξίδιο. Ενθουσιασμένη!» έγραψε χαρακτηριστικά στο Twitter.

Την ίδια μέρα, η Γκραντ που χρησιμοποιεί αναπηρικό καροτσάκι μετά τη διάγνωσή της με σκλήρυνση κατά πλάκας, άλλαξε την εικόνα της αντικαθιστώντας την με δύο φωτογραφίες της που απεικονίζεται μαζί με την ηθοποιό, από την εποχή που ήταν ακόμη παιδιά, επισημαίνοντας ότι η μία από αυτές, στην οποία κρατά στην αγκαλιά της την Μέγκαν, ήταν η «αγαπημένη της εποχή».

 «Το θέμα δεν είναι η συγγένεια καθώς προσκαλούνται πάνω από 1.000 τελείως ξένοι άνθρωποι. Η οικογένεια είναι οικογένεια. Έχω έναν θείο που τον έχω δει μόνο μία φορά αλλά δε θα έλεγα ποτέ πως δεν είναι οικογένειά μου επειδή δεν είμαστε κοντά. Οι ανθρωπιστές προχωρούν προς τα εμπρός με αγάπη και καλοσύνη ειδικά προς την οικογένειά τους» πρόσθεσε στον λογαριασμό της και συνέχισε: «Ο καπνός και οι καθρέφτες δεν μπορούν να κρύψουν τον ελέφαντα από το δωμάτιο. Από σεβασμό, παράδοση και ανθρωπισμό, η οικογένεια Μαρκλ θα έπρεπε να προσκληθεί αν προσκληθούν 2.000 εντελώς ξένοι».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 18:23