search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 08:38
MENU CLOSE

Συρία: Με Ρώσους βουλευτές συναντήθηκε ο Άσαντ

15.04.2018 10:11
Αποκάλυψη Ρώσου βουλευτή: Τα παιδιά του Ασαντ έκαναν κάμπινγκ στην Κριμαία - Media

 

Ο πρόεδρος της Συρίας Μπασάρ αλ Άσαντ δήλωσε σήμερα σε ομάδα Ρώσων βουλευτών, ότι οι πυραυλικές επιθέσεις της Δύσης κατά της χώρας του, ήταν μια εχθρική πράξη, μεταδίδουν ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων.

Οι Ρώσοι βουλευτές συναντήθηκαν με τον Άσαντ, μετά τα πυραυλικά πλήγματα που δέχθηκε η Συρία από τις ένοπλες δυνάμεις των ΗΠΑ, της Γαλλίας και της Βρετανίας, σε αντίποινα για φερόμενη επίθεση με χημικό αέριο, πριν από μία εβδομάδα.

Τα ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων επικαλούμενα τους βουλευτές, μεταδίδουν ότι ο πρόεδρος Άσαντ είχε “καλή διάθεση” ενώ σχολίασε θετικά τις επιδόσεις των αντιαεροπορικών συστημάτων της σοβιετικής περιόδου, που χρησιμοποιήθηκαν από την Συρία προκειμένου ν’ αναχαιτιστούν τα πυραυλικά πλήγματα της Δύσης.

Η περαιτέρω διάθεση ρωσικών αντιαεροπορικών συστημάτων δεν συζητήθηκε, σύμφωνα με τις αναφορές των ρωσικών ειδησεογραφικών πρακτορείων, ενώ ο Άσαντ αποδέχτηκε πρόσκληση να επισκεφτεί τη σιβηρική περιοχή της Χαντιμανσίας στη Ρωσία.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 08:38