search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 17:40
MENU CLOSE

Γιλντιρίμ: Κατεβάσαμε ελληνική σημαία από βραχονησίδα στο Αιγαίο

16.04.2018 10:12
Γιλντιρίμ: Κατεβάσαμε ελληνική σημαία από βραχονησίδα στο Αιγαίο - Media

 

Δηλώσεις για ένα άγνωστο περιστατικό μέχρι στιγμής, φέρεται να έκανε ο Τούρκος πρωθυπουργός Μπιναλί Γιλντιρίμ, σύμφωνα με τουρκικά ΜΜΕ.

Σε αυτά γίνεται λόγος για επέμβαση της τουρκικής ακτοφυλακής ανάλογης με αυτή των Ιμίων, κατά την οποία αφαιρέθηκε από βραχονησίδα η Ελληνική σημαία.

«Ενημερωθήκαμε για κάποιες ενέργειες από τους γείτονές μας, την Ελλάδα, που ενισχύουν ανά τακτά χρονικά διαστήματα την ένταση στο Αιγαίο. Τελευταία, έχουν αυξηθεί οι συγκεκριμένες πρακτικές. Συγκεκριμένα, βλέπουμε γεγονότα ανάλογα με τα Ίμια, που σχετίζονται με την κυριότητα ακαθόριστων βραχονησίδων», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Ξανά, στα τουρκικά παράλια, σηκώθηκε μία ελληνική σημαία σε βραχονησίδα που είναι ακαθόριστη. Η τουρκική ακτοφυλακή, παρενέβη και κατέβασε τη σημαία από εκεί».

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το τουρκικό δίκτυο NTV, Τούρκοι κομάντος των υποβρυχίων καταστροφών, αποβιβάστηκαν στη νησίδα «Μικρός Ανθρωποφάς» και αφαίρεσαν την ελληνική σημαία.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 16:27