search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 08:56
MENU CLOSE

Τερματοφύλακας της Γιουβέντους «έδωσε» το όνομά του σε ορφανό αρκουδάκι

19.04.2018 10:28
Τερματοφύλακας της Γιουβέντους «έδωσε» το όνομά του σε ορφανό αρκουδάκι - Media

 

Ο Λουίτζι είναι ένα ορφανό αρκουδάκι, μόλις λίγων μηνών, που σώθηκε χάρη στην επέμβαση ενός ευαισθητοποιημένου πολίτη ο οποίος το εντόπισε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης να περιπλανιέται στο Επαρχιακό Δίκτυο Αμυνταίου-Φλώρινας, στο ύψος της τοποθεσίας «Κλειδί» Αμυνταίου.

Το αρκουδάκι μεταφέρθηκε υποσιτισμένο στις εγκαταστάσεις του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ, όπου και λαμβάνει φροντίδα από την πρώτη στιγμή. Πίνει γάλα με μεγάλη όρεξη και του αρέσει πολύ να παίζει και να κρατάει μία μπάλα που του έχουν δώσει οι φροντιστές του. Έτσι κέρδισε και το όνομά του και στο εξής θα λέγεται Λουίτζι, από τον Ιταλό τερματοφύλακα της Γιουβέντους, Τζιανλουίτζι Μπουφόν.

Ο Λουίτζι αν και έχασε την μητέρα του θα έχει μία δεύτερη ευκαιρία να ζήσει ελεύθερος, αφού θα επανενταχθεί στο φυσικό περιβάλλον σε ένα περίπου χρόνο!

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 08:53