12/12/2018 13:06:34

Κραυγή αγωνίας από Ρομπέρτο Κάρλος για τα παιδιά του!

Κραυγή αγωνίας από Ρομπέρτο Κάρλος για τα παιδιά του! - Media

 

Ο Ρομπέρτο Κάρλος μίλησε σε βραζιλιάνικο ραδιοφωνικό σταθμό για την κατάσταση στην οποία ζει τα τελευταία χρόνια, έχοντας ως παράπονο πως δεν βλέπει τα παιδιά του.

Ωστόσο αυτή η είδηση, δεν άρεσε καθόλου στις πρώην συζύγους του Βραζιλιάνου καθώς αντέδρασαν στα λεγόμενα του και με λίγα λόγια τον έβγαλαν... ψεύτη!

Όπως καταλαβαίνει κάποιος, το νόμισμα έχει δύο όψεις καθώς από την μία ο Βραζιλιάνος δηλώνει πως θέλει να βλέπει τα παιδιά του και από την άλλη οι πρώην σύζυγοι του λένε πως δεν ενδιαφέρεται γι' αυτά.

Μάλιστα, η πρώτη σύζυγος του Μπάρμπαρα Τούλερ έχει κινηθεί δικαστικά, καθώς όπως λέει δεν λαμβάνει την διατροφή που έχουν συμφωνήσει με τον παλαίμαχο άσο των γηπέδων.

Σε παρόμοια κατάσταση είναι και η δεύτερη σύζυγος του Αλεξάντρα Φέντρα, ενώ η τρίτη σύζυγος του Ρομπέρτο Κάρλος, ονόματι Ντόρα Ρόμπλες, δεν έχει κινηθεί δικαστικά αλλά έχει μεγάλα παράπονα καθώς ούτε αυτή λαμβάνει κάποιο χρηματικό ποσό για την ανατροφή των παιδιών της.

Οι τρεις πρώην γυναίκες του Βραζιλιάνου πάντως, τονίζουν πως εδώ και χρόνια είναι εξαφανισμένος και δεν έχει καμία επαφή με τα παιδιά του.

Πηγή: sport24.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.