search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:59
MENU CLOSE

Έτσι θα κάνετε πιο γρήγορο το πλύσιμο των πιάτων

21.04.2018 08:26
Πώς να μειώσετε το χρόνο πλυσίματος των πιάτων - Media

 

Το πλύσιμο πιάτων είναι μία διαδικασία απαραίτητη αλλά σε πολλούς, κυρίως εκείνων που δεν έχουν πλυντήριο, όχι και τόσο ευχάριστη.

Δείτε παρακάτω μερικές συμβουλές να ξοδεύετε λιγότερο χρόνο στο να πλένετε και επιπλέον να είναι περισσότερο αποδοτικό αυτό που κάνετε.

Μουλιάστε τα πιάτα

Αφού αφαιρέσετε τα υπολείμματα τροφών, τοποθετήστε τα στο νεροχύτη. Όσο πιο άμεσα τα πλύνετε, τόσο το καλύτερο. Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι ζεστό νερό και σαπούνι. Το μούλιασμα είναι σαν να τα βάζετε στο πλυντήριο.

Μη βάζετε τα βρώμικα πιάτα το ένα πάνω στο άλλο

Η τακτική αυτή θα βοηθήσει ιδιαιτέρως στο καθάρισμα. Προτιμήστε να ρίξετε νερό στα πιάτα για να φύγουν τα υπολείμματα και στη συνέχεια τοποθετήστε τα στον νεροχύτη.

Κρύο νερό και… σόδα!

Το ζεστό νερό που αναφέραμε παραπάνω δεν είναι κατάλληλο για κάθε περίπτωση. Χρησιμοποίησε κρύο νερό για να αφαιρέσετε τα γαλακτοκομικά ή το βούτυρο! Αν τώρα, θέλετε μία μικρή βοήθεια με τα λίπη, η μαγειρική σόδα θα σας «λύσει» τα χέρια. Βάλτε μία στρώση και λίγο νερό στο σκεύος που θέλετε να πλύνετε και τοποθετήστε το λίγο στο μάτι για να ζεσταθεί. Θα καθαρίσει σε δευτερόλεπτα!

Πηγή: baby.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:59