search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 11:31
MENU CLOSE

Θέση στο βιβλίο Γκίνες διεκδικεί η 113χρονη Κατερίνα Καρνάρου – Είναι η γηραιότερη γυναίκα στον κόσμο;

24.04.2018 08:58
Πέθανε η γηραιότερη γυναίκα στην Ελλάδα - Ήταν 115 ετών (Video) - Media

 

Τον τίτλο της γηραιότερης γυναίκας στον κόσμο διεκδικεί η Αικατερίνη Καρνάρου από την Κρέστενα, η οποία διανύει αισίως τον 113ο χρόνο της ζωής της. Σύμφωνα με όλα τα επίσημα έγγραφα και τις ηλεκτρονικές καταχωρίσεις (ΑΜΚΑ, αριθμός ταυτότητας, βιβλιάριο ΟΓΑ), η κα Καρνάρου είναι γεννημένη στις 25 Ιουλίου του 1905, δηλαδή το καλοκαίρι θα συμπληρώσει 113 χρόνια ζωής.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πατρίς», ήδη άτομα του οικογενειακού και φιλικού της περιβάλλοντος συγκεντρώνουν τα απαραίτητα αποδεικτικά έγγραφα για να σταλούν στο αρμόδιο γραφείο του Βιβλίου Ρεκόρ Γκίνες.

Μέχρι πριν από λίγες ημέρες, η γηραιότερη γυναίκα στον κόσμο ήταν η Γιαπωνέζα Νάμπι Τατζίμα, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα της «Ομάδας Έρευνας Γεροντολογίας» (Gerontology Research Group), η οποία όμως απεβίωσε την περασμένη Κυριακή σε ηλικία 117 ετών.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 11:29