search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 12:03
MENU CLOSE

Ο μάγος που άφησε τους πάντες άφωνους: Έραψε το στόμα του και μετά έβγαλε βατράχια από μέσα (Video)

26.04.2018 12:44
Ο μάγος που άφησε τους πάντες άφωνους: Έραψε το στόμα του και μετά έβγαλε βατράχια από μέσα (Video)  - Media

 

Κάποιοι θα τον πουν αηδιαστικό. Κάποιοι άλλοι δεν θα αντέχουν να τον βλέπουν να ράβει με σακοράφα και κλωστή το στόμα του. Κάποιοι δεν θα αντέξουν όταν πίνει ένα ποτήρι νερό και βγάζει από το στομάχι του ένα βατράχι. Το σίγουρο είναι ότι ο Ντέιβιντ Μπλέιν άφησε τους πάντες άφωνους με τα κόλπα του στη γνωστή τηλεοπτική σειρά του Τζίμι Φάλλον.

Όταν το «τουνάιτ σόου» ξεκίνησε ο μάγος ζήτησε μια βελόνα και λευκή κλωστή. Όλοι τα έχασαν. Όταν εκείνος άρχισε να ράβει το στόμα του οι συμπαρουσιαστές της εκπομπής και το κοινό δεν μπορούσαν να κρύψουν την αποστροφή τους. Πόντο πόντο ο μάγος έραβε το στόμα του. Περνούσε τη βελόνα από το κάτω χείλος και την ανέβαζε πάνω.

Τότε με κλειστό το στόμα ζήτησε από τη συμπαρουσιάστρια να διαλέξει ένα φύλλο χαρτί από μια τράπουλα. Εκείνη διάλεξε ο μάγος το είδε και μετά ζήτησε από τον Φάλλον να κόψει την πάνω αριστερή γωνία του φύλλου. Στη συνέχεια είπε πως ήρθε η ώρα να του ξεράψουν το στόμα. Κάτι που έκανε ο τρίτος παρουσιαστής με ένα ψαλίδι.

Μόλις ο μάγος είχε το στόμα του ελεύθερο, έβγαλε από μέσα το συγκεκριμένο κομμένο τραπουλόχαρτο, την άκρη του οποίου βαστούσε στα χέρια του ο Φάλλον. Στη συνέχεια ζήτησε να του φέρουν ένα ποτήρι νερό. Ενώ ο παρουσιαστή μιλούσε ο μάγος έπινε διψασμένα νερό.

Κάποια στιγμή οι κινήσεις του σώματος του πρόδιδαν άνθρωπο που θέλει να κάνει εμετό. Τότε μέσα από το στόμα του (το οποίο πριν πιει νερό είχε ελέγξει ο παρουσιαστής ότι ήταν άδειο), έβγαλε ένα βατραχάκι που το έφτυσε στο ποτήρι με το νερό. Ο Φάλλον δεν άντεξε και έπεσε από τη σκηνή.

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 12:02