search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 20:31
MENU CLOSE

Αυτός είναι ο άνθρωπος που «έριξε» τον Γουάινστιν: Τι είπε κατά τη βράβευσή του! (Photo)

27.04.2018 08:47
Αυτός είναι ο άνθρωπος που «έριξε» τον Γουάινστιν: Τι είπε κατά τη βράβευσή του! (Photo) - Media

 

Λίγο μετά τη βράβευσή του με το βραβείο Πούλιτζερ για την αποκάλυψη του σκανδάλου Γουάινστιν, ο Ρόναν Φάροου τιμήθηκε από το περιοδικό Time ως ένας από τους ανθρώπους με τη μεγαλύτερη επιρροή στον κόσμο κατά το ετήσιο Time 100 Gala.

Ο Φάροου έδωσε το θέμα του στο πασίγνωστο περιοδικό New Yorker το οποίο το δημοσιοποίηση, λίγο καιρό μετά την απόφαση του NBC να μην το μεταδώσει.

Ο δημοσιογράφος, περπάτησε στο κόκκινο χαλί του γκαλά συνοδευόμενος από ένα από τα θύματα του σκανδάλου Γουάινστιν, την Έμιλι Νέστορ και την διάσημη μητέρα του, ηθοποιό Μία Φάροου.

«Πρόκειται για μεγάλη ανακούφιση. Υπήρχαν πολλά εμπόδια τα οποία χρειάστηκε να ξεπεράσω γι αυτό το θέμα, τα οποία νόμιζα ότι δεν θα ξεπερνούσα ποτέ αλλά τα ξεπεράσαμε εξαιτίας κάποιων γυναικών όπως η Έμιλι Νέστορ, που δημοσιοποίησε την ιστορία επώνυμα, σε μία στιγμή που δεν ήξερε τι θα συνέβαινε στη συνέχεια και ποιες θα ήταν οι συνέπειες. Θα της είμαι ευγνώμων σε όλη τη ζωή μου», δήλωσε ο νεαρός δημοσιογράφος.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 20:30