search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 06:55
MENU CLOSE

Eurovision 2018: Πέφτουν Ελλάδα και Κύπρος στα στοιχήματα μετά τις πρόβες του Β’ Ημιτελικού

02.05.2018 07:45
Eurovision 2018: Πέφτουν Ελλάδα και Κύπρος στα στοιχήματα μετά τις πρόβες του Β’ Ημιτελικού - Media

 

Για τα προγνωστικά και τα στοιχήματα της Eurovision 2018 μίλησαν στην «Φωλιά των Κου Κου» το πρωί της Τετάρτης.

Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν η θέση τόσο της ελλάδας όσο και της κύπρου έπεσε μετά τις πρόβες των χωρών του Β’ Ημιτελικού. Συγκεκριμένα, η Ελλάδα έπεσε από την 11η στην 14η, ενώ η Κύπρος από την 8η βρέθηκε στην 9η.

«Χθες, μετά την πρώτη πρόβα, η Ελένη ήταν 8η. Θυμίζω ότι πριν ανέβει στη σκηνή ήταν 20η. Έχει κάνει τη μεγαλύτερη άνοδο, αυτό δεν έχει συμβεί με καμία χώρα ποτέ. Έπεσε μία θέση, αλλά το θεωρώ εντελώς αμελητέο… Γιατί μην ξεχνάτε ότι χθες έκαναν εννέα ακόμα χώρες πρόβα. Είναι λογικό κάποιοι να εντυπωσιαστούν, να δουν πράγματα που ίσως δεν φαντάζονταν από τα βίντεο κλιπ και τις εμφανίσεις που έβλεπαν όλο το διάστημα. Αλλά η 9η θέση είναι πολύ σημαντική», είπε  δημοσιογράφος της εκπομπής για την Κύπρο και την Ελένη Φουρέιρα.

Όσον αφορά στην Ελλάδα, ανέφερε: «Η Ελλάδα χθες μετά την πρώτη πρόβα είχε πέσει στην 11η θέση από τη 10η, αλλά αυτή τη στιγμή είναι στην 14η».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 06:54