search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 11:38
MENU CLOSE

Μαξίμου για Μαρινάκη: Είναι ο νέος καθοδηγητής της Νέας Δημοκρατίας και του κυρίου Μητσοτάκη

02.05.2018 11:31
Μαξίμου για Μαρινάκη: Είναι ο νέος καθοδηγητής της Νέας Δημοκρατίας και του κυρίου Μητσοτάκη - Media

 

Ανακοίνωση απάντηση στην επιστολή του εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη εξέδωσε το γραφείο τύπου του πρωθυπουργού.

Σε αυτή, το Μέγαρο Μαξίμου χαρακτηρίζει τον Β. Μαρινάκη ως επικεφαλής του «μαύρου μετώπου» της διαπλοκής και της συκοφαντίας, ενώ τον τοποθετεί και ως ιδεολογικό καθοδηγητή της Νέας Δημοκρατίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του γραφείου τύπου του πρωθυπουργού:

«Λίγο πριν το τέλος της μνημονιακής επιτροπείας και ενώ η χώρα ανακάμπτει, η Νέα Δημοκρατία στερούμενη πλέον κάθε πολιτικού επιχειρήματος επιστρατεύει το μαύρο μέτωπο της συκοφαντίας, των ψευδών δημοσιευμάτων και των εκβιασμών. 

Στόχος του μαύρου μετώπου είναι η παλινόρθωση της πιο εκφυλισμένης εκδοχής του παλιού πολιτικού συστήματος της ολιγαρχίας, της διαπλοκής και του πελατειασμού. 

Ο κ. Μαρινάκης με τη χθεσινή του δήλωση αναδεικνύεται στο νέο ηγετικό παράγοντα αυτού του μαύρου μετώπου, στο νέο πολιτικό καθοδηγητή της Νέας Δημοκρατίας και του κυρίου Μητσοτάκη. 

Το επικίνδυνο για τη δημοκρατία και τις αρχές του κράτους δικαίου δεν είναι η πολιτική αντιπαράθεση αλλά η ταύτιση της αξιωματικής αντιπολίτευσης με τις συκοφαντίες, τα ψέματα και τις εντολές ενός διωκόμενου για εμπορία ναρκωτικών επιχειρηματία. 

Το να επικαλείται πάντως η ΝΔ του κ. Μητσοτάκη αλλά και ο κ. Μαρινάκης τις αρχές του κράτους δικαίου και να καλούν σε υπεράσπιση των αρχών της αστικής δημοκρατίας είναι το λιγότερο ειρωνικό. 

Σε κάθε περίπτωση, τους καλωσορίζουμε στην επικράτεια των αρχών του ευρωπαϊκού διαφωτισμού.»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 11:38