search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:28
MENU CLOSE

Στο πλευρό της Λεπέν ο Φαήλος Κρανιδιώτης

02.05.2018 12:28
Είκοσι χρόνια από την τραγωδία με το πρωθυπουργικό Φάλκον (photos)  - Media

 

Στο πλευρό της ακροδεξιάς ηγέτιδος του γαλλικού Εθνικού Μετώπου, Μαρίν Λεπέν, βρέθηκε ο πρόεδρος του κόμματος Νέα Δεξιά Φαήλος Κρανιδιώτης.

Όπως αναφέρει σε σχετική ανάρτησή της στο Twitter η γνωστή δημοσιογράφος Μαρία Δεναξά, ο κ. Κρανιδιώτης «ήταν παρών στο χθεσινό ραντεβού ευρωπαίων ακροδεξιών με τη Μαριν Λεπέν και στη συγκέντρωση που πραγματοποίησε για την έναρξη της προεκλογικής  της εκστρατείας, για τις ευρωεκλογές».

Αξίζει να σημειωθεί πάντως, ότι η «γιορτή» της Λεπέν σκιάστηκε από δύο ηχηρότατες απουσίες: όπως μετέδωσε το γαλλικό δίκτυο BFMTV, από τη «Γιορτή των Εθνών» που διοργανώθηκε από το Κίνημα της Ευρώπης των Εθνών και την Ελευθερία (MENL) απουσίασαν ο Ματέο Σαλβίνι,ηγέτη της ιταλικής «Λέγκα», ο οποίος για να καλύψει το κενό,έστειλε βιντεοσκοπημένο μήνυμα υποστήριξης στη γαλλική σύμμαχό του, αλλά και ο Ολλανδός ηγέτης του Κόμματος για την Ελευθερία (PVV) Γκέερτ Βίλντερς, απουσίες που χαμήλωσαν τον πήχη που η Λεπέν είχε θέσει για ισχυρό «μήνυμα» στο πλαίσιο της εκδήλωσής της.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:28