search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 07:29
MENU CLOSE

Μπάγεβιτς: Το μέλλον της ΑΕΚ μπορεί να είναι καλύτερο

05.05.2018 20:03
Μπάγεβιτς: Το μέλλον της ΑΕΚ μπορεί να είναι καλύτερο - Media

 

Την αισιοδοξία του για το μέλλον της ΑΕΚ εξέφρασε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, τονίζοντας πως το σύνολο έχει τις δυνατότητες να κάνει περισσότερα πράγματα. 

«Μετά από 24 χρόνια που πήραμε το πρωτάθλημα όλοι χαίρονται. Και το μέλλον μπορεί να είναι καλύτερο γιατί η ομάδα είναι πάρα πολύ καλή και μπορεί να κάνει πράγματα», δήλωσε στην κάμερα της Nova. 

Για το αν ξεχώρισε κάποιους παίκτες στη φετινή πορεία απάντησε: «Έχει δείξει κάθε παίκτης και σαν ομάδα πως μπορεί. Δεν χρειάζεται να αναλύσουμε τώρα. Περιμένω πάντως στο μέλλον ακόμα καλύτερα». 

Για τον ελληνικό κορμό που έχει η ΑΕΚ επισήμανε: «Έχουμε και Έλληνες παίκτες, έχουμε και ξένους, Ο καθένας έχει δώσει ότι μπορεί, συγχαρητήρια σε όλους. Περάσαμε όλοι πολύ ωραία αυτή την χρονιά». 

Για το αν συγκρίνει αυτό το πρωτάθλημα με το πρώτο που είχε πάρει ως παίκτης: «Χάρηκα πάρα πολύ. Για να είμαι ειλικρινής δεν λέω σαν το πρώτο αλλά χάρηκα πάρα πολύ»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 07:28