search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:48
MENU CLOSE

ΟΑΚΑ: Πικραμένος έφυγε ο πρίγκιπας Αλβέρτος – Η φωτογραφία του με τον Πάνο Καμμένο (Photo)

07.05.2018 06:10
Έφτασε στην Πύλο ο πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό - Ο λόγος της επίσκεψής του στην Ελλάδα - Media

 

Μπορεί η ομάδα του να έχασε και να έφυγε πικραμένος, ωστόσο ο πρίγκιπας ήταν ιδιαίτερος ενθουσιασμένος για την υποδοχή του στο ΟΑΚΑ, αλλά και για την φιλοξενία. 

Ο πρίγκιπας Αλβέρτος είναι ιδιοκτήτης της ομάδας μπάσκετ του Μονακό και δεν θα μπορούσε να είναι απών από την μεγάλη αυτή αναμέτρηση της ομάδας του με την ΑΕΚ. Ο ίδιος μάλιστα φρόντισε να φτάσει από νωρίς στο ΟΑΚΑ, όπου τον υποδέχτηκαν ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης και ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ ΑΕΚ Μάκης Αγγελόπουλος.

Στο ΟΑΚΑ βρέθηκε και ο γνωστός για τα «κιτρινόμαυρα» αισθήματά του υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος, ώστε να παρακολουθήσει το μεγάλο παιχνίδι.

Μάλιστα, ο κ. Καμμένος δεν έχασε την ευκαιρία και πόζαρε στον «φακό» μαζί με τον πρίγκιπα Αλβέρτο, ο οποίος τελικά έφυγε από το γήπεδο… πικραμένος.

«Καλωσορίζουμε τον Πρίγκιπα του Μονακό αλλά σήμερα Βασίλισσα της Ευρώπης στο μπάσκετ είναι η ΑΕΚ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ», έγραψε ο Πάνος Καμμένος  στο tweet του. 

 

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24