search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 07:02
MENU CLOSE

Πέφτουν όλες οι μπάρες του μετρό στο Σύνταγμα

11.05.2018 07:26
Πέφτουν όλες οι μπάρες του μετρό στο Σύνταγμα - Media

 

Με το κλείσιμο των πυλών, συμπεριλαμβανομένης και αυτής των ΑμεΑ, ξεκινά η μετάβαση των αστικών συγκοινωνιών στην εποχή του ηλεκτρονικού εισιτηρίου.

Σήμερα Παρασκευή 11 Μαίου, πέφτουν για λίγες ώρες οι μπάρες και στις πύλες των ΑΜΕΑ στο Σύνταγμα. 

Τα πρώτα αποτελέσματα εφαρμογής του ηλεκτρονικού εισιτηρίου, έπειτα από το σταδιακό κλείσιμο των πυλών είναι ενθαρρυντικά, δεδομένου ότι τα έσοδα του ΟΑΣΑ ξεπέρασαν τον Μάρτιο το 17%, έναντι του αντίστοιχου περσινού μήνα (με άνοδο έκλεισε και ο Απρίλιος), ενώ ο αριθμός των προσωποποιημένων καρτών έχει ξεπεράσει τις 700.000.

Επειδή το αμέσως προσεχές διάστημα, ολοένα και περισσότεροι σταθμοί του Μετρό και του Ηλεκτρικού θα οδηγούνται σε καθολικό κλείσιμο πυλών, το επιβατικό κοινό καλείται να έχει εφοδιαστεί με έγκυρο ηλεκτρονικό εισιτήριο / κάρτα (ATH.ENA Ticket / ATH.ENA Card) και να επικυρώνει το εισιτήριο / κάρτα στις πύλες του σταθμού εισόδου και στις πύλες του σταθμού εξόδου, πάντοτε στον αναγνώστη που βρίσκεται στη δεξιά πλευρά.

  • του ΟΑΣΑ συνιστούν στο επιβατικό κοινό και για τη βέλτιστη εξυπηρέτησή του, την έκδοση προσωποποιημένης κάρτας ή την προμήθεια εισιτηρίων με πολλαπλές διαδρομές (10 + 1, 5 + 0, διπλό μετ’ επιστροφής). Η προσωποποιημένη κάρτα συνοδεύεται από σειρά πλεονεκτημάτων και προνομίων, όπως η φόρτιση προϊόντων κομίστρου μέσω κινητού, χωρίς να χρειάζεται παρουσία σε εκδοτήριο ή αυτόματο μηχάνημα.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 06:54