search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 03:58
MENU CLOSE

Επανασύνδεση – βόμβα για ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ: Η πρώτη κοινή τους εμφάνιση! (Video)

16.05.2018 08:33
Επανασύνδεση - βόμβα για ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ: Η πρώτη κοινή τους εμφάνιση! (Video) - Media

 

Υπήρξαν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ. Ωστόσο, οι δυο τους έμειναν χωριστά για 8 ολόκληρα χρόνια. Επειδή όμως οι μεγάλες αγάπες μένουν η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου και ο Γιάννης Πάριος είναι μαζί ξανά και απολαμβάνουν τον έρωτά τους.

«Ναι, είμαστε ξανά ζευγάρι εδώ και λίγες εβδομάδες. Συνέβη το Πάσχα. Λόγω των υποχρεώσεών μου με το θέατρο και την παράσταση «Επάγγελμα πόρνη» που συνεχιζόταν, είχα αποφασίσει να μην πάω πουθενά και να μην κάνω τίποτα. Να μείνω στην Αθήνα. Όμως, ο Γιάννης με προσκάλεσε στην Πάρο και πήγα. Και τελικά εκεί αναθερμάνθηκε η σχέση μας. Δεν θέλω να μιλώ γι’ αυτά αλλά, ναι, είμαστε μαζί. Ο Γιάννης είναι ο άνθρωπός μου», είχε δηλώσει η Αλεξάνδρα πρόσφατα στη Real Life.

Μάλιστα, το ζευγάρι πραγματοποίησε και την πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά την επανασύνδεσή του σε μια έκθεση ζωγραφικής στην αίθουσα «Αγκάθι-kartάλος» και έδειχναν ευδιάθετοι και ανανεωμένοι!

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15