search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 07:49
MENU CLOSE

Εφιάλτης για Βολιώτη – Στη φυλακή για χρέη 3.500 προς το Δημόσιο!

16.05.2018 18:12
Ένοπλη ληστεία με πυροβολισμούς σε πολυκατάστημα στην Μεταμόρφωση - Ανθρωποκυνηγητό από την ΕΛΑΣ - Media

 

Στη φυλακή οδηγήθηκε την Τρίτη 57χρονος Βολιώτης, ο οποίος είχε καταδικαστεί από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου σε ποινή φυλάκισης δώδεκα μηνών για οφειλές στο δημόσιο.

Ο 57χρονος, ο οποίος συνελήφθη προχθές από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου ως φυγόποινος και οδηγήθηκε χθες στα Δικαστήρια, είχε δοσοποιήσει την ποινή του.

Όμως δεν τήρησε την ρύθμιση και ενώ η προθεσμία έληξε πριν από δύο χρόνια δεν εμφανίστηκε στα Δικαστήρια για να εξετάσει με ποιο τρόπο θα αποπληρώσει την ποινή του.

«Πέρασαν δύο χρόνια μετά τη λήξη της προθεσμίας», είπε η πρόεδρος του Δικαστηρίου ανακοινώθηκαν την απόρριψη της αίτησης για μετατροπή της ποινής σε κοινωφελή εργασία.

Ο 57χρονος δήλωσε στον Ταχυδρόμο ότι «αισθάνεται πολύ άσχημα που δεν μπόρεσε να πληρώσει την ποινή του».

Ο φυγόποινος όφειλε χθες να καταβάλει ποσό ύψους 3.500 ευρώ (από το συνολικό ποσό των 10.000 ευρώ) για να αφεθεί ελεύθερος, όμως δεν είχε την οικονομική δυνατότητα.

Κάνει διεθνείς μεταφορές, όμως τα τελευταία τρία χρόνια έχει παροπλισμένο το όχημά του, καθώς λόγω της κρίσης δεν έχει αντικείμενο εργασίας.

Στο μεταξύ, ποινή φυλάκισης τριών ετών, μετατρέψιμη προς πέντε ευρώ ημερησίως, εφέσιμη, επέβαλε τη Δευτέρα το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου σε 46χρονη Βολιώτισσα για οφειλές στο Δημόσιο.

Η κατηγορούμενη δεν παρουσιάστηκε στο Δικαστήριο για να δικαιολογηθεί για την πράξη της και καταδικάστηκε ερήμην για οφειλή ύψους 370.000 ευρώ που δημιουργήθηκε το 2016.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 07:48