search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 06:52
MENU CLOSE

Επιβάτης σε πτήση χτυπάει σκύλο συντροφιάς κωφού ανθρώπου και στη συνέχεια γρονθοκοπεί την έγκυο αρραβωνιαστικιά του (Video)

22.05.2018 12:00
Φτώχεια και ανέχεια εν μέσω κορωνοϊού: Πίνει χυμένο γάλα στην άσφαλτο δίπλα σε σκυλιά (Video)  - Media

 

Το περιστατικό συνέβη στο αεροδρόμιο του Ορλάντο. Ο Μάθιου Σίλβει έβγαινε από την πτήση μαζί με τον σκύλο του (έναν Μεγάλο Δανό) και την αρραβωνιαστικιά του Χέιζελ Ραμίρεζ.

Είχε την ατυχία να περάσει δίπλα από τον 59χρονο Τίμοθυ Μάνλευ, ο οποίος άρχισε να ουρλιάζει και να λέει ότι η σύζυγος του είναι αλλεργική στα σκυλιά. Ο Μάθιου συνέχισε να προχωράει, χωρίς να ακούσει το παραμικρό από όσα συνέβαιναν.

Ο Μάθιου είναι κωφός και ο Μεγάλος Δανός, ο Ζαριέλ είναι ο σκύλος συντροφιάς του. Ο Τίμοθυ τότε άρχισε να χτυπάει τον σκύλο στο κεφάλι, και όταν μπήκε στη μέση η Χέιζελ που είναι 20 εβδομάδων έγκυος, της έδωσε μια γροθιά στην κοιλιά.

Στο πρώτο μέρος του βίντεο θα δείτε μέσα στο αεροπλάνο τον Μάνλευ ο οποίος μόλις έχει χτυπήσει το σκυλί και τον Μάθιου έξαλλο να του ζητάει εξηγήσεις. Το δεύτερο μέρος έχει τραβηχθεί αμέσως μετά την παραλαβή των βαλιτσών όπου ο Μάνλευ χτυπάει την έγκυο γυναίκα και τον Μάθιου να ανταποδίδει.

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 06:46