search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 00:25
MENU CLOSE

Στο τμήμα ο Πετσάλνικος μετά από επεισόδιο με αστυνομικό!

22.05.2018 19:54
Τη Δευτέρα η πολιτική κηδεία του Φίλιππου Πετσάλνικου - Η έκκληση της οικογένειάς του για τον κορονοϊό - Media

 

Στο ΑΤ Γρεβενών οδηγήθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, το περασμένο Σάββατο ο πρώην πρόεδρος της Βουλής και τέως υπουργός, Φίλιππος Πετσάλνικος.

Όλα ξεκίνησαν όταν αστυνομικοί του ΑΤ Γρεβενών σταμάτησαν αυτοκίνητο για έλεγχο έξω από τα Γρεβενά. Στο αυτοκίνητο επέβαινε ο κ. Πετσάλνικος.

Του ζητήθηκε ταυτότητα και ο ίδιος αντέδρασε έντονα λέγοντας ότι είναι γνωστός με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να τον οδηγήσουν στο Τμήμα για εξακρίβωση στοιχείων.

Ο πρώην πρόεδρος της Βουλής, πάντως, τόνισε πως «δεν προσήχθη στο ΑΤ Γρεβενών αλλά πήγε μόνος του για να δώσει το καλό παράδειγμα καθώς είχε όλα τα απαραίτητα έγγραφα μαζί του».

Στηλίτευσε τη συμπεριφορά συγκεκριμένου αστυνομικού, ο οποίος του φέρθηκε απρεπώς, όπως είπε και ότι «σε μια δημοκρατική κοινωνία ο κάθε πολίτης πρέπει να υπερασπίζεται το δίκαιο όχι με τα μπράτσα αλλά με το μυαλό και το Νόμο».

Πηγή: e-grevena.com

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 00:23