search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:27
MENU CLOSE

Ανακατατάξεις στα κανάλια: Μετακινήσεις παρουσιαστών, νέες σειρές και εκπομπές

Δημοσιεύτηκε στο ΠΟΝΤΙΚΙ

τεύχος 2022
24-5-2018
24.05.2018 12:19
324123-1.jpg

 

Σε περίοδο ανακατατάξεων βρίσκονται τα κανάλια και ετοιμάζονται με πυρετώδεις ρυθμούς για τη νέα τηλεοπτική σεζόν που αρχίζει τον Οκτώβριο, αν λάβουμε υπόψη και τις αλλαγές που έχουν γίνει στο ιδιοκτησιακό καθεστώς πολλών τηλεοπτικών σταθμών, αλλά και το γεγονός ότι κατά πάσα πιθανότητα μέχρι τότε θα έχουν δοθεί και οι τηλεοπτικές άδειες με βάση τον διαγωνισμό που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Μεγάλη κινητικότητα φαίνεται να υπάρχει στο κανάλι του Ιβάν Σαββίδη, το Epsilon, προφανώς γιατί ο νέος ιδιοκτήτης φαίνεται αποφασισμένος να αλλάξει τελείως το σημερινό προφίλ του καναλιού και να το ενισχύσει με νέα και επιτυχημένα πρόσωπα στους τομείς της ενημέρωσης και της ψυχαγωγίας.

Στο «τιμόνι» του Epsilon βρίσκεται αυτή τη στιγμή ο Τζώνη Καλημέρης, ο οποίος μαζί με την Άλκηστη Μαραγκουδάκη αναζητεί τα νέα πρόσωπα που θα πλαισιώσουν το τηλεοπτικό πρόγραμμα του σταθμού. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Τατιάνα Στεφανίδου και ο Νίκος Ευαγγελάτος δεν θα συνεχίσουν στο κανάλι και φαίνεται ότι ο προσανατολισμός τους είναι προς το Extra του Φίλιππου Βρυώνη.

Μάλιστα, Καλημέρης και Μαραγκουδάκη εξετάζουν το ενδεχόμενο να μην κρατήσουν σχεδόν κανέναν από τους παλιούς παρουσιαστές, πέρα από την Κατερίνα Καινούργιου και τη Φαίη Μαυραγάνη. Η Αμαλία Κάτζου αναμένεται να αναλάβει το καθημερινό δελτίο ειδήσεων το καλοκαίρι.

Για τη θέση του παρουσιαστή του κεντρικού δελτίου ειδήσεων ακούγεται έντονα το όνομα του Νίκου Χατζηνικολάου, ενώ για τον τομέα ενημέρωσης ακούγεται επίμονα το όνομα του Γιάννη Μιχελάκη.

Οι πληροφορίες λένε ακόμη ότι το νέο κανάλι του Σαββίδη θα αναπτυχθεί στις παλιές εγκαταστάσεις του Μega στην Παιανία, ενώ στα παλαιά γραφεία στο Περιστέρι θα αναπτυχθεί το Εxtra.

Οριστική θεωρείται η σύμπραξη των τηλεοπτικών σταθμών Alpha και Star σε επίπεδο ειδήσεων και εκπομπών ψυχαγωγίας. Σε πρώτη φάση το ενημερωτικό κομμάτι του καναλιού της Κάντζας αναμένεται να μετακομίσει στις εγκαταστάσεις του Star. Πληροφορίες αναφέρουν ότι γίνονται προσπάθειες προκειμένου η μετακόμιση να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τον Ιούλιο.

Από τις εγκαταστάσεις του Star θα μεταδίδονται τα δελτία ειδήσεων του Alpha αλλά και οι ενημερωτικές εκπομπές των Ράνια Τζίμα και Σπύρου Λάμπρου τις καθημερινές και του Νίκου Μάνεση το Σαββατοκύριακο.

Πολλά σενάρια ήθελαν τον κεντρικό παρουσιαστή Αντώνη Σρόιτερ να εγκαταλείπει τον Alpha, έπειτα από μία άκρως ενδιαφέρουσα πρόταση που του έκανε ο Ιβάν Σαββίδης για να πάει στο Epsilon. Tόσο ο ίδιος όσο και το κανάλι τα διέψευσαν πανηγυρικά, καθώς  ο Alpha ανανέωσε το συμβόλαιο του παρουσιαστή για άλλα τέσσερα χρόνια. Επιπλέον, στο κανάλι παραμένει για ακόμα τέσσερα χρόνια και ο Νίκος Μάνεσης. Έτσι, και τα δύο πρόσωπα συνεχίζουν κανονικά στα δελτία ειδήσεων και στις εκπομπές «Αυτοψία» και «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση».

«Πλώρη» προς τη μυθοπλασία για πρώτη φορά βάζει και ο ΣΚΑΪ, ο οποίος με τη βοήθεια του Λοΐζου Ξενόπουλου ετοιμάζει καθημερινή κωμική σειρά. Δημοσίευμα, όμως, κάνει λόγο και για τη σειρά «Pobre Rico», κολομβιανής παραγωγής, την οποία διεκδικούσαν δύο κανάλια. Η σειρά αναμένεται να βγει τον Οκτώβριο στην prime time ζώνη μαζί με τα υπόλοιπα προγράμματα του καναλιού.

Τέλος, στην ελληνική μυθοπλασία στρέφεται και ο ΑΝΤ1, ο οποίος φέρεται να σχεδιάζει να εντάξει στο πρόγραμμά του μια δραματική σειρά, ενώ προχώρησε και σε αλλαγές στην πρωινή ενημερωτική ζώνη του, καθώς η εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη βγαίνει πλέον στον αέρα μισή ώρα νωρίτερα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15