search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:21
MENU CLOSE

Μπέττυ Βακαλίδου: Έκανα πεζοδρόμιο για πολλά χρόνια – Eρχόντουσαν αθλητές και δημοσιογράφοι (Video)

26.05.2018 17:27
Μπέττυ Βακαλίδου: Έκανα πεζοδρόμιο για πολλά χρόνια - Eρχόντουσαν αθλητές και δημοσιογράφοι (Video) - Media

 

Για όλους και για όλα μίλησε η ηθοποιός Μπέττυ Βακαλίδου στην εκπομπή “Oh La La” του ΣΚΑΙ και τη Σάσα Σαμάτη. 

Η ηθοποιός, που αυτή την περίοδο πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Οιδίππους Τύραννος» του Σοφοκλή, αναφέρθηκε -μεταξύ άλλων- στις δουλειές που έκανε στο παρελθόν για να επιβιώσει, στο πεζοδρόμειο αλλά και στην αλλαγή φύλου.

«Έκανα πεζοδρόμιο για πολλά χρόνια. Βγήκα στο πεζοδρόμιο για να επιβιώσω. Αφού είχα δοκιμάσει διάφορες άλλες δουλειές και όταν έφτασα σε ένα σημείο ναι είμαι τόσο θηλυπρεπής ώστε να μην μπορώ να το αποκρύψω… Αναγκάστηκα και βγήκα, ήταν η μόνη οδός πια- για τα παιδιά που είχαν θηλυπρέπεια. Τα πράγματα ήταν πάρα πολύ σκληρά. Γενικά η πορνεία είναι το πιο σκληρό επάγγελμα που υπάρχει. Δεν υπάρχει πιο δύσκολο επάγγελμα…Ναι βέβαια.. Μιλάμε για τη λεωφόρο Συγγρού. Ερχόντουσαν και επώνυμοι. Πολλοί βέβαια. Και αθλητές και δημοσιογράφοι. Κάθε καρυδιάς καρύδι. Μικροί μεγάλοι», είπε. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:20