search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 20:27
MENU CLOSE

Η Μισέλ Ομπάμα έγραψε τα απομνημονεύματά της!

29.05.2018 07:24
Η Μισέλ Ομπάμα έγραψε τα απομνημονεύματά της!  - Media

 

Δεν είναι άγνωστο ότι η Μισέλ Ομπάμα είναι αυθεντία στην ενασχόληση με πολλά πράγματα ταυτόχρονα.

Προτού γίνει η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, εργαζόταν σκληρά ως εκτελεστικό στέλεχος στο Πανεπιστήμιο του Σικάγο, ανέτρεφε μία οικογένεια και έγραφε ιστορία.

Τον Φεβρουάριο, η Ομπάμα ανακοίνωσε ότι θα δημοσιεύσει τα απομνημονεύματά της, με τίτλο Becoming.

Στο βιβλίο θα αφηγείται την ιστορία της, πώς μεγάλωσε σε ένα μικρό σπίτι στο South Side του Σικάγου με τους γονείς της Φρέιζερ και Μάριαν Ρόμπινσον, φοίτησε στο Πανεπιστήμιο του Πρίνστον, αποφοίτησε από τη Νομική Σχολή του Χάρβαρντ, παντρεύτηκε τον Μπάρακ Ομπάμα και έγινε σύμβολο που εμπνέει ακόμη και σήμερα.

Πριν από την κυκλοφορία του βιβλίου στις 13 Νοεμβρίου, η Μισέλ Ομπάμα υποσχέθηκε να μοιραστεί στο Instagram μερικές σπάνιες φωτογραφίες που θα συμπεριλάβει στα απομνημονεύματά της, σύμφωνα με δημοσίευμα του W.

Οι 20 εκατομμύρια ακόλουθοί της στο Instagram δεν έχουν λόγο να παραπονιούνται. Η πρώην πρώτη κυρία των ΗΠΑ δημοσίευσε φωτογραφίες με τους γονείς της, τα παιδιά της και τον σύζυγό της. Λεζάντες γεμάτες συναίσθημα περιγράφουν τις μνήμες πίσω από τις στιγμές που αιχμαλώτισε ο φωτογραφικός φακός.

Πηγή: ΑΠΕ- ΜΠΕ

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 20:27