search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 22:04
MENU CLOSE

Απίστευτο: τόνοι τούβλα πλάκωσαν 2 αδερφάκια που έπαιζαν – Σώθηκαν από θαύμα (Video)

04.06.2018 12:04
Απίστευτο: τόνοι τούβλα πλάκωσαν 2 αδερφάκια που έπαιζαν - Σώθηκαν από θαύμα (Video)  - Media

 

Σε ένα χωριό της Κίνας δυο αδέρφια έπαιζαν σε ένα εργοτάξιο. Κάποια στιγμή βρέθηκαν να παίζουν στη βάση ενός τεράστιου βουνού με στοιβαγμένα τούβλα που προφανώς θα χρησιμοποιούσαν στο εργοτάξιο.

Κάποια στιγμή τα παιδάκια παίζουν υπό την επιτήρηση μια γυναίκας η οποία αντιλαμβάνεται ότι τα τούβλα στη βάση δίπλα στα παιδιά αρχίσουν να γλιστρούν. Τρέχει για να τα απομακρύνει αλλά δεν προλαβαίνει. Ένα τεραστιο βουνό από τούβλα πέφτει με ορμή επάνω τους και τα καταπλακώνει.

Η γυναίκα δεν καταφέρνει να τα βοηθήσει. Από τις κραυγές και τα ουρλιαχτά της έσπευσαν πολλοί κάτοικοι του χωριού οι οποίοι με τα χέρια βοήθησαν να απεγκλωβιστούν τα παιδάκια, τα οποία μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με πολλαπλά κατάγματα στα μέλη τους, δίχως όμως να κινδυνεύει η ζωή τους.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 22:01