search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 04:37
MENU CLOSE

Σπάνια επιστολή της Πριγκίπισσας Νταϊάνα: Το αστείο για την ηλικία της (Photos)

07.06.2018 17:12
Σπάνια επιστολή της Πριγκίπισσας Νταϊάνα: Το αστείο για την ηλικία της (Photos) - Media

 

Στο «σφυρί» βγαίνει μία χειρόγραφη επιστολή της Πριγκίπισσας Νταϊάνα, στα 29α γενέθλιά της.

Το γράμμα γράφτηκε τον Ιούλιο του 1990 από την ίδια την Πριγκίπισσα προκειμένου να ευχαριστήσει τον σχεδιαστή μόδας και στενό της φίλο Μπρους Ολντφιλντ για μία μπλούζα που της έστειλε για τα γενέθλιά της.

«Τι υπέροχο jersey μπλουζάκι μου στείλατε και πόσο συγκινημένη είμαι που έτσι μου θυμίζετε πως μπαίνω στο 30. Πραγματικά θέλω ένα μετάλλιο μόλις συμβεί αυτό, παρακαλώ. Πραγματικά με κακομαθαίνετε με αυτό το jersey. Είναι μία νέα γραμμή που δεν έχω ξαναδεί ή κάτι που επιστρέφει από τα παλιά; Οπως και να έχει αυτό έρχεται με πολύ αγάπη και ατελείωτα ευχαριστώ που κάνατε πιο χαρούμενη την Κυριακή μου», έγραφε η Πριγκίπισσα.

Η τιμή της επιστολής αναμένεται να ξεπεράσει τα 1.000 ευρώ στη δημοπρασία, στην οποία θα βγουν κι άλλα αντικείμενα της Νταϊάνα, όπως χριστουγεννιάτικες κάρτες στις οποίες ποζάρει με τον Πρίγκιπα Κάρολο από το 1989, αλλά και άλλες που είναι μαζί με τον Γουίλιαμ και τον Χάρι.

Η δημοπρασία αναμένεται να ολοκληρωθεί στις 13 Ιουνίου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50