search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 07:27
MENU CLOSE

Έκλεισε 27χρονο επιθετικό από την Primera ο Ολυμπιακός! – Ποιος είναι ο Ισπανός που έρχεται την Τρίτη στην Ελλάδα

11.06.2018 17:21
Έκλεισε 27χρονο επιθετικό από την Primera ο Ολυμπιακός! - Ποιος είναι ο Ισπανός που έρχεται την Τρίτη στην Ελλάδα - Media

 

Κλεισμένη θεωρείται μεταγραφή επιθετικού από ομάδα της Primera Division για τον Ολυμπιακό, με τον Ισπανό φορ να έρχεται στη χώρα μας την Τρίτη για να ντυθεί στα ερυθρόλευκα. 

Συγκεκριμένα, παίκτης του Ολυμπιακού θα πρέπει να θεωρείται ο Μίγκελ Άνχελ Γκερέρο! 

Όπως μετέδωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Νικολακόπουλος, ο Ολυμπιακός ήρθε σε συμφωνία με τον Ισπανό επιθετικό, ο οποίος αναμένεται αύριο στη χώρα μας για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Ο 27χρονος φορ έμεινε ελεύθερος από την Λεγανές, οι Πειραιώτες… έτρεξαν την περίπτωσή του και τελικώς θα είναι αυτός που, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα ενισχύσει τη γραμμή κρούσης της ομάδας του Πέδρο Μαρτίνς.

Φέτος, σε 22 συμμετοχές στην Primera Division, ο Γκερέρο μέτρησε 4 γκολ και 3 ασίστ, ενώ από το 2016 που αγωνιζόταν στον μαδριλένικο σύλλογο κατέγραψε 53 συμμετοχές, 9 γκολ και 4 ασίστ. Στο παρελθόν αγωνιζόταν στην Σπόρτινγκ Χιχόν και η σεζόν 2013-2014 ήταν η πιο παραγωγική του με 11 γκολ στο ισπανικό πρωτάθλημα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 07:27