search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 06:08
MENU CLOSE

Όταν ο Πύρρος Δήμας είχε μιλήσει για τη μάχη της γυναίκας του με τον καρκίνο – Η συνέντευξη που είχε συγκλονίσει 

14.06.2018 07:21
«Το "κτήνος" της Λαμίας είναι ο πατέρας μου, με χτυπούσε με μπετόβεργες» - Συγκλονίζει ο ηθοποιός Άκης Δήμας - Media

Μια συγκλονιστική αποκάλυψη είχε κάνει πριν δύο χρόνια ο Ολυμπιονίκης, Πύρρος Δήμας, όπου είχε μιλήσει για πρώτη φορά για τη μάχη της συζύγου του με τον καρκίνο. 

Ο Ολυμπιονίκης που σήκωσε τέσσερις φορές στις πλάτες του την Ελλάδα,  έχασε σήμερα τη σύζυγό του Αναστασία Σδούγκου από την επάρατη νόσο

Ο Πύρρος Δήμας, σε συνέντευξή του στην «Καθημερινή», απαντώντας σε μια ερώτηση, από την οποία δεν περίμενε κανείς να προκύψει μια τόσο προσωπική εξομολόγηση μίλησε ανοιχτά. 

Συγκεκριμένα, όταν το ερώτημα ήταν γιατί εγκατέλειψε την πολιτική ο Πύρρος απάντησε: 

«Δεν ‘εγκατέλειψα’. Απλώς δεν ψηφίστηκα. Έπεσαν τότε οι εκλογές και πάνω στο πρόβλημα της Αναστασίας. Στις 3 Ιανουαρίου (2016) διαγνώστηκε ο όγκος στο κεφάλι, λίγο μετά, 14 του μηνός, χειρουργήθηκε. Γλοιοβλάστωμα. Εγχειρίστηκε στην Ελλάδα. Δεν έφυγα από την πολιτική γιατί δεν μου άρεσε ή μετάνιωσα αλλά για προσωπικούς λόγους. Δεν θα μπορούσα να αφήσω την Αναστασία, τα παιδιά. Περάσαμε πολύ δύσκολα… εισπράξαμε πολλή αγάπη», είχε πει ο Πύρρος Δήμας συγκλονίζοντας τότε όλη την Ελλάδα. 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50