search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 07:28
MENU CLOSE

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Οι αλλαγές που θα γίνουν στο Happy Day τη νέα σεζόν

17.06.2018 09:32
Happy Day: Το παρασκήνιο της επιστροφής του Παπανώτα στο πλευρό της Τσιμτσιλή - Media

 

Για τις αλλαγές που θα γίνουν στο Happy Day τη νέα σεζόν -5η κατά σειρά- μίλησε η οικοδέσποινα της εκπομπής Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία έγινε πριν από περίπου δύο μήνες μανούλα για τρίτη φορά.

Σε συνέντευξή της στο Tv Εθνος, η δημοφιλής παρουσιάστρια είπε «Ακόμη δεν μπορώ να μιλήσω με λεπτομέρειες. Συζητάμε για πολλά πράγματα. Θέλουμε η εκπομπή που είναι συνήθεια πολλών ετών να παραμείνει ανταγωνιστική και ίσως δούμε κάποιες αλλαγές στη θεματολογία και τη διάρκειά της». 

Σε σχετική ερώτηση για αλλαγή στην ομάδα των συνεργατών της, απάντησε: «Είμαι άνθρωπος που αγαπώ πολύ τους συνεργάτες μου. Δική μου πρόθεση είναι η βασική ομάδα να συνεχίσει ως έχει. Όπως σου είπα, δένομαι με τους ανθρώπους. Θα υπάρξουν, όμως, και σε αυτό το κομμάτι περιορισμένες αλλαγές». 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 07:27