search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 07:40
MENU CLOSE

Ρόμπι Γουίλιαμς: H άσεμνη χειρονομία του στο Μουντιάλ και η απάντησή του στις… αντιδράσεις! (Video)

20.06.2018 07:30
Ρόμπι Γουίλιαμς: H άσεμνη χειρονομία του στο Μουντιάλ και η απάντησή του στις… αντιδράσεις! (Video) - Media

 

Σάλο προκάλεσε η άσεμνη χειρονομία του Ρόμπι Γουίλιαμς κατά τη live μετάδοση της τελετής έναρξης του Μουντιάλ στη Μόσχα. Ο γνωστός ποπ σταρ θα μπορούσε να είχε βρεθεί ακόμα και στο σκαμνί του κατηγορουμένου, καθώς η κυβέρνηση Πούτιν έχει ποινικοποιήσει με αυστηρές κυρώσεις τη χρήση βωμολοχιών στην τηλεόραση.

Η αψυχολόγητη αυτή κίνηση του Ρόμπι Γουίλιαμς ξεσήκωσε πλήθος αντιδράσεων με τον ίδιο να επιλέγει αρχικά τη σιωπή. Μετά από αρκετές ημέρες, πήρε την απόφαση να εξηγήσει τον λόγο για τον οποίο φέρθηκε κατ’ αυτόν τον τρόπο, ωστόσο, η απάντησή του φαίνεται να μπερδεύει ακόμη περισσότερο τα πράγματα…

«Το σχέδιο ήταν να τραγουδήσω στον σωστό τόνο και να μην γκρεμοτσακιστώ. Κατά 99%, το έφερα εις πέρας. Δεν περνούσε καμία σκέψη από το κεφάλι μου. Υπάρχει ένα εμπόδιο ανάμεσα σ’ εμένα και την λογική. Τότε συμβαίνει κάτι και… πέντε λεπτά λεπτά αργότερα αναρωτιέμαι «το έκανα, έτσι δεν είναι;».

Προηγουμένως είχα σκεφτεί, ότι το σημαντικό σε αυτές τις εκδηλώσεις είναι να μην προκαλέσεις διεθνή κατακραυγή. Παρ’ όλα αυτά, έκανα ακριβώς αυτό. Μετρούσα αντίστροφα από μέσα μου. Δεν μπορώ να μου έχω εμπιστοσύνη. Το τελευταίο πράγμα που είπα στον μάνατζέρ μου πριν το περιστατικό ήταν “τι μπορεί να πάει στραβα;”.

Η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν μπορώ να προβλέψω τι πρόκειται να κάνω» ήταν η εξήγηση που έδωσε ο γνωστός καλλιτέχνης, χωρίς ωστόσο τα λόγια του να «εξηγούν» κάτι ή να βγάζουν νόημα…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 07:40