search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 06:50
MENU CLOSE

Ζευγάρι πυροσβεστών «φωτιά» γύρισαν βίντεο πορνό μέσα στον πυροσβεστικό σταθμό– Κινδυνεύουν με απόλυση (Photos)

22.06.2018 12:15
Νεκρός βρέθηκε στις φυλακές ο Θεόφιλος Σεχίδης – Ο άνθρωπος που κατακρεούργησε στη Θάσο την οικογένειά του (Photos) - Media

 

Ο Άρθουρ Ντιν είναι πυροσβέστης. Το ίδιο και η Ντεν Έλλερ. Κάνουν βάρδιες στον ίδιο πυροσβεστικό σταθμό στην πόλη του Οχάιο. Άρθουν και Ντεν ένα βράδυ που είχαν βάρδια και ήταν μόνοι τους στο σταθμό περιμένοντας να χτυπήσει το τηλέφωνο από κάποια κλήση για βοήθεια, βαρέθηκαν και είπαν να κάνουν σεξ μέσα στο σταθμό.

Και όχι μόνο αυτό. Αποφάσισαν να μαγνητοσκοπήσουν τις ερωτικές τους πράξεις και να ανεβάσουν το αποτέλεσμα στο διαδίκτυο όπου βρισκόντουσαν με το ψευδώνυμο «ζευγάρι πυροσβεστών 11».

Σε ένα κλιπάκι του βίντεο φάινεται η Ντεν ολόγυμνη να κάνει γυμναστική μέσα στο σταθμό και να αγγίζει το στήθος της. Σε άλλο κλιπ φαίνεται να κάνει έρωτα με τον Άρθουρ. Το βιντεάκι με το «ζευγαρι πυροσβεστων 11» εντόπισε κάποιος συνάδελφος τους στο διαδίκτυο όπου αναγνώρισε το σκηνικό. Ήταν μέσα στον πυροσβεστικό σταθμό.

Τώρα το αχόρταγο ζευγάρι, σύμφωνα με τον αρχηγό της Πυροσβεστικής του Οχάιο, έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα και είναι πολύ πιθανόν να απολυθεί.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 06:46