search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:46
MENU CLOSE

Ένας χρόνος χωρίς τη Νανά Καραγιάννη: «Κοριτσάκι μου κάποιοι σε ξέχασαν…»

26.06.2018 11:33
Ένας χρόνος χωρίς τη Νανά Καραγιάννη: «Κοριτσάκι μου κάποιοι σε ξέχασαν…» - Media

 

Ένας χρόνος πέρασε από τον θάνατο της Νανάς Καραγιάννη, που μετά από μια δύσκολη μάχη δέκα χρόνων με τη νευρική ανορεξία έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 38 ετών.

Η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός είχε βρεθεί νεκρή στο σπίτι της, σκορπίζοντας τη θλίψη στην οικογένειά της, τους φίλους και τους συναδέλφους της.

Ένα από τα πιο αγαπημένα της πρόσωπα, η δημοσιογράφος Αφροδίτη Υψηλάντη έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook:

«Νανούκα μου, πολλές οι αναμνήσεις…. Κοριτσάκι μου κάποιοι σε ξέχασαν… Κάποιοι δεν θα ξαναφωτογραφιθούν μαζί σου για να πάρουν κάτι από τη λάμψη σου… Εσύ ψυχούλα μου, έδωσες , αλλά δεν πήρες…

Να ξέρεις ότι δεν έλειψες στιγμή από την πεζή καθημερινότητά μου…
Σαν σήμερα, πριν ένα χρόνο , «επέλεξες» να μας εγκαταλείψεις…

Πάντως, αυτά τα τσουρεκάκια που μου έφερνες και σε μάλωνα, δεν τα έχω βρει πουθενά…! Και αυτά τα πελώρια μάτια, γεμάτα θέληση για ζωή, δεν θα τα ξανα-αντικρίσω….Ξεκουράσου λατρεμένο μου πλάσμα..Σ΄αγαπώ» !

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15