search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 03:02
MENU CLOSE

Το μήνυμα της Στεφανίδου στην τελευταία εκπομπή της στο Epsilon (Video)

06.07.2018 13:48
«Σφυροκόπημα» ΕΣΡ σε Τατιάνα - Φουρθιώτη για τον τρόπο κάλυψης του θανάτου του Παντελίδη - Media
 
Μετά από τρειςεπιτυχημένες σεζόν, η εκπομπή Tatiana Live κατεβάζει σήμερα αυλαία. Την Τατιάνα Στεφανίδου υποδέχτηκε με θερμό χειροκρότημα αλλά και δάκρυα συγκίνησης το κοινό, το απόγευμα της Παρασκευής. Η παρουσιάστρια, αφού τους ευχαρίστησε όλους, θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα.
 
«Σήμερα δεν είναι μέρα για δάκρυα, είναι μέρα γιορτής. Μέσα από αυτή την εκπομπή στέλνουμε μηνύματα στον κόσμο, προσπαθούμε μετά από κάθε αντιξοότητα να στείλουμε ένα μήνυμα δύναμης, αισιοδοξίας. Ακόμα και μετά από μία απώλεια προσπαθούμε να κάνουμε τον κόσμο να κοιτάξει μπροστά. Όλοι εσείς στηρίξατε πάρα πολύ αυτή την εκπομπή, δώσατε δύναμη στον κόσμο, δώσατε δύναμη σε μένα.
 
Θέλω την τελευταία μας εκπομπή να την δούμε σαν μια μεγάλη γιορτή. Το κάθε τέλος μπορούμε να το δούμε ως τέλος και να βουλιάξουμε. Μπορούμε όμως να το δούμε σαν μια πολύ μεγάλη ευκαιρία για μια νέα δημιουργική, δυναμική αρχή! Αυτό είναι το δικό μας τέλος! Νικητής δεν είναι αυτός που δεν χάνει ποτέ, νικητής είναι αυτός που δεν εγκαταλείπει ποτέ!», ανέφερε η Τατιάνα Στεφανίδου.

Πηγή: zappit.gr
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50