search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 11:33
MENU CLOSE

Απίστευτη καταγγελία από τη Λευκίμμη: Υπεύθυνη δήλωση για να πάει στο χωράφι του αλλιώς δεν περνά από τα ΜΑΤ! (Pic)

09.07.2018 12:38
Αποχωρούν τα ΜΑΤ από τη Λευκίμμη μετά από μήνες έντασης και συγκρούσεων - Media

 

Μία απίστευτη καταγγελία, που θυμίζει άλλες εποχές, έρχεται από τη Λευκίμμη της Κέρκυρας.

Στο γραφικό χωριό του νησιού των Φαιάκων τις τελευταίες εβδομάδες έχουν «στρατοπεδεύει» 13 διμοιρίες ΜΑΤ για να επιβάλουν τη λειτουργία του ΧΥΤΑ της περιοχής, με αποτέλεσμα, πέραν της καταστολής καθαυτήν, να προκαλούνται σοβαρά προβλήματα στην καθημερινότητα των κατοίκων.

Όπως καταγγέλλει κάτοικος της Λευκίμμης, αναγκάστηκε να υπογράψει υπεύθυνη δήλωση ότι διατηρεί χωράφι πλησίον του ΧΥΤΑ, ώστε να μπορεί να περνάει από τα αστυνομικά μπλόκα!

Στην υπεύθυνη δήλωση ο αγρότης αναφέρει: «Κατέχω αγροτεμάχιο πλησίον του ΧΥΤΥ ν. Κέρκυρας στο οποίο διατηρώ καλλιέργειες, καθώς επίσης έχω τοποθετημένο έναν σκύλο. Λόγοι για τους οποίους χρήζει να μεταβαίνω σχεδόν καθημερινά σε αυτά».

«Κανείς δεν μπορεί να πάει στο χωράφι του, να ποτίσει τις ντοματιές και να ταΐσει τις κότες του αν δεν έχει άδεια από την αστυνομία. Ενημερωθείτε, σε ένα χωριό της πατρίδας μας έχει καταλυθεί η Δημοκρατία», καταγγέλλει ο κάτοικος της Λευκίμμης.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 11:31