search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 13:50
MENU CLOSE

Χόρευαν αισθησιακά τουέρκ στο δωμάτιο τους, μέχρι που μπήκε μέσα η μαμά και τις άρχισε στις παντοφλιές (Video)

16.07.2018 15:23
«Μην μου το κάνεις αυτό! Έχω οικογένεια», φώναζε ο Dj Khaled σε νεαρή θαυμάστρια που του χόρευε twerk στο insta (Video) - Media

 

Το συγκεκριμένο βίντεο κάνει το γύρο του διαδικτύου και τα σπάει. Δείχνει δυο έφηβες κοπέλες πιθανότατα αδελφές να έχουν στηθεί μπροστά στην κάμερα και να ετοιμάζονται να χορέψουν τουέρκ. Τουέρκ είναι ο χορός κατά τον οποίο οι γυναίκες κουνάνε πάνω κάτω και γρήγορα τα οπίσθια τους.

Οι δυο κοπέλες λοιπόν ήταν έτοιμες, και η κάμερα είχε αρχίσει να καταγράφει. Είχαν δεν είχαν χορέψει μισό λεπτό όταν άνοιξε η πόρτα και εμφανίσθηκε η μαμά βαστώντας στο ένα της χέρι την μπουγάδα. Τα κορίτσια δεν έδωσαν σημασία και συνέχισαν. Η μαμά όμως με την μπουγάδα είχε άλλη γνώμη για την ποιότητα του χορού τους. Βγάζει την παντόφλα και επιτίθεται.

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 13:50