search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 02:34
MENU CLOSE

Η νέα τάση στη μόδα των μαγιό προτάσσει…αυτοκόλλητα! Θα το τoλμούσατε; (Photos)

17.07.2018 08:48
Η νέα τάση στη μόδα των μαγιό προτάσσει…αυτοκόλλητα! Θα το τoλμούσατε; (Photos) - Media

 

Πασαρέλα με τα… άκρως απαραίτητα έκαναν τα μοντέλα σε επίδειξη μόδας μαγιό στο εξωτερικό. Πρόκειται για μια νέα τάση που η αλήθεια είναι ότι δε μπορεί να υποστηρίξει αλλά και τολμήσει η κάθε γυναίκα.

Ο λόγος; Δε μιλάμε ακριβώς για μαγιό αλλά για αυτοκόλλητα… Και μάλιστα, αυτοκόλλητα που καλύπτουν μόνο τα πολύ επίμαχα σημεία και αφήνουν εκτεθειμένα όλα τα υπόλοιπα σημεία του σώματος.

Ο φωτογράφος Joel Alvarez από το Μαϊάμι, λοιπόν, έστειλε τα μοντέλα του να κάνουν πασαρέλα γυμνά στην ουσία, αφού στην πραγματικότητα δε φορούσαν κάτι. Απλά, είχαν καλύψει με αυτοκόλλητα κάποια τα πιο απόκρυφα σημεία του κορμιού τους.

Τα αυτοκόλλητα αυτά είναι, μάλιστα, σε φωτεινά και γυαλιστερά χρώματα δίνοντας ένα αποτέλεσμα ακόμα πιο εντυπωσιακό, ωστόσο, μάλλον η μόδα αυτή δε θα αποκτήσει πολλές fans, καθώς λίγες θα τολμούσαν αντίστοιχες εμφανίσεις…

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15