search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 16:54
MENU CLOSE

Βουτσάς: Τι αποκάλυψε για τον καυγά Ανανιάδη -Γαζή που τους οδήγησε στο αστυνομικό τμήμα (Video)

18.07.2018 09:41
Βουτσάς: Τι αποκάλυψε για τον καυγά Ανανιάδη -Γαζή που τους οδήγησε στο αστυνομικό τμήμα (Video) - Media

 

Δύο μήνες μετά τη γέννηση του πρώτου τους παιδιού, ο Άνθιμος Ανανιάδης και η Μαρία Νεφέλη έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους και μάλιστα, πρόσφατα ένας καυγάς τους οδήγησε στο αστυνομικό τμήμα.

Ερωτηθείς για το περιστατικό αλλά και για τον λόγο που έφτασε το ζευγάρι σε αυτό το σημείο, ο Κώστας Βουτσάς απάντησε ως εξής:

«Δεν έχω μιλήσει με τον Άνθιμο. Με πήρε τηλέφωνο, αλλά είχα δουλειά και δεν ξέρω τι συνέβη. Τσακώθηκαν; Δεν ξέρω ποια είναι η κατάσταση τους. Αύριο θα τον πάρω τηλέφωνο να μάθω. Αυτό έγινε πριν μέρες, έτσι δεν είναι; Δεν ξέρω τι συνέβη. Γιατί σε αυτές τις περιπτώσεις και οι δύο φταίνε.»
Και πρόσθεσε: «Τον Τιμόθεο τον έφερε πριν από καμιά εβδομάδα ή δέκα μέρες. Γλύκας είναι, τον είχα αγκαλιά και εγώ και ο Άνθιμος, έκανε παρέα και με το γιο μου που την Κυριακή γίνεται 2 ετών».

 

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 16:53