search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 04:49
MENU CLOSE

ΚΙΝΑΛ και Ποτάμι για τον θάνατο Τσακυράκη

21.07.2018 08:55
Στο Μόλυβο έγινε η ταφή του Σταύρου Τσακυράκη - Media

 

«Ο Σταύρος Τσακυράκης, αφιέρωσε τη ζωή του στα δικαιώματα και την ελευθερία. Στην προσωπική του ζωή τα χρόνια της χούντας, στην ακαδημαϊκή, όσο και στις δικαστικές αίθουσες. Το παράδειγμα και η διαδρομή του, βαριά κληρονομιά στους φοιτητές του, στους συνεχιστές της σκέψης και της δράσης του» τονίζει σε ανακοίνωσή του το ΚΙΝΑΛ αναφερόμενο στον καθηγητή Συνταγματικού Δικαίου, που πέθανε σήμερα σε ηλικία 67 ετών.

Για έναν σπάνιο Αγωνιστή και Δάσκαλο επειδή ήταν γενναίος στα μικρά και στα μεγάλα, κάνει λόγο το Ποτάμι.

«Σήμερα δεν χάσαμε μόνο έναν σπουδαίο καθηγητή, έναν σπουδαίο άνθρωπο, χάσαμε έναν φίλο. Και αυτό το κενό θα είναι για πάντα δυσαναπλήρωτο», τονίζεται στην ανακοίνωση, σύμφωνα με την οποία «Η στήριξη του στο Ποτάμι ειδικά τους πρώτους δύσκολους μήνες ήταν καθοριστική. Οι ομιλίες του, οι αρχές του, ήταν ευαγγέλιο για όλους μας. Και μπορεί να έπαψε κάποια στιγμή να είναι ενεργός – “τι δουλειά έχω εγώ στην πολιτική, εγώ καθηγητής μόνο είμαι” – αλλά δεν έπαψε ποτέ να μας διδάσκει, να μας συμβουλεύει, να μας μαλώνει».

Το Ποτάμι εκφράζει «τα συλλυπητήρια μας στη γυναίκα του Πόπη και σε όσους ειλικρινά τον αγαπούσαν».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33