search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 19:17
MENU CLOSE

Θεοχάρης: Η κυβέρνηση περιμένει να δει αν θα έχει περιθώρια επαναδιαπραγμάτευσης των συντάξεων

23.07.2018 09:47
Θεοχάρης: Η κυβέρνηση περιμένει να δει αν θα έχει περιθώρια επαναδιαπραγμάτευσης των συντάξεων - Media

 

Η κυβέρνηση περιμένει να βγει και επίσημα από τα μνημόνια και να συνεχίσει το χτύπημα του προγράμματος των δημοσίων επενδύσεων, αλλά και των κοινωνικών δαπανών, ώστε να μπορέσει να πετύχει -όπως έγινε τις προηγούμενες χρονιές- τα υπερπλεονάσματα και τη δυνατότητα να έχει κάποια περιθώρια κινήσεων, εκτίμησε ο ανεξάρτητος βουλευτής, Χάρης Θεοχάρης στο Πρώτο Πρόγραμμα και στους Ευαγγελία Μπαλτατζή και Βαγγέλη Παπαδημητρίου.

Αν καταφέρει η κυβέρνηση μέχρι τον Οκτώβριο- Νοέμβριο και τα πράγματα οδηγηθούν προς αυτή την κατεύθυνση, τότε νομίζω ότι η κυβέρνηση θα κάνει μια μεγάλη προσπάθεια επαναδιαπραγμάτευσης του ζητήματος των συντάξεων, υποστήριξε. Αυτό που έχει επίσης σημασία είναι να δούμε η αναστολή του μέτρου της περικοπής των συντάξεων με τι θα αντικατασταθεί, επεσήμανε.

Πηγή: Πρώτο Πρόγραμμα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 19:17