search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 19:25
MENU CLOSE

Εκτάκτως στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας ο Πρέσβης των ΗΠΑ

24.07.2018 11:25
Πρέσβης Κίνας στην Ελλάδα: Υπάρχει πρόοδος για φάρμακο κατά του κορωνοϊού - Media

 

Στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας βρίσκεται ο Πρέσβης των ΗΠΑ, Τζέφρυ Πάιατ όπου συναντάται με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο.

Ο επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας στην Ελλάδα έχει, αυτή την ώρα, συνάντηση με τον ΥΕΘΑ Πάνο Καμμένο, όπου αναμένεται με ενδιαφέρον να διαφανούν όσα έχουν καταγράψει τα αμερικανικά UAV που πετούν πάνω από την Αττική.

Υπενθυμίζεται ότι στο πλαίσιο εφαρμογής του σχεδίου έκτακτης ανάγκης “Δευκαλίων” ενεργοποιήθηκαν και πραγματοποιούν πτήσεις τα ελληνικά μη-επανδρωμένα αεροσκάφη, ενώ επίσης πραγματοποιούν πτήσεις καταγράφοντας εικόνες υψηλής ευκρίνειας τα αμερικάνικα UAVs που είναι μετασταθμευμένα στη 110 ΠΜ στη Λάρισα.

Επίσης όπως είπε στην πρωινή ενημέρωση ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος μαζί τους επιχειρεί και το τεράστιο αμερικανικό drone Global Hawk.

Πηγή: onalert.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 19:25