search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 18:22
MENU CLOSE

Συγκλονίζει η σύζυγος του Θεόδωρου Αγγελόπουλου: Το σπίτι μου κάηκε ολοσχερώς, καταστράφηκε το αρχείο του άντρα μου! (Video)

25.07.2018 18:15
Συγκλονίζει η σύζυγος του Θεόδωρου Αγγελόπουλου: Το σπίτι μου κάηκε ολοσχερώς, καταστράφηκε το αρχείο του άντρα μου! (Video) - Media

 

Το σπίτι που ζούσε ο γνωστός σκηνοθέτης, Θεόδωρος Αγγελόπουλος, ήταν ανάμεσα σε αυτά που καταστράφηκαν ολοσχερώς από τις φονικές πυρκαγιές που έπληξαν την Ανατολική Αττική.

Η κάμερα του protothema.gr συνάντησε την σύζυγο του πολυβραβευμένου σκηνοθέτη, που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο το 2012 και με δάκρυα στα μάτια περιέγραψε πως κατάφερε να σωθεί από τος φλόγες που τύλιξαν το Μάτι, Άττικης αλλά και πώς ολόκληρη η πνευματική ιδιοκτησια της οικογένειας έγινε στάχτη.

«Την ημέρα της φωτιάς ήμασταν εδώ. Πήγαμε στη θάλασσα με την εγγονή μου και τη κόρη μου που μόλις είχε έρθει από τη Νέα Υόρκη. Δεν χτύπησαν οι καμπάνες, δεν χτύπησαν οι σειρήνες, δεν ειδοποίησε κανείς», λέει η Φοίβη Αγγελοπούλου.

Λίγα λεπτά αργότερα σοκάρει με τα όσα εξιστορεί στην κάμερα του protothema.gr: «Είχαμε πάει να επισκεφτούμε μια φίλη μου η οποία ήταν χειρουργημένη η οποία τελικά πνίγηκε. Το δικό μου σπίτι κάηκε ολοσχερώς. Κάηκαν τα βιβλία του άντρα μου, η αλληλογραφία του με διάσημους ανθρώπους, όλα τα βιβλία των συγγραφέων που του είχαν αφιερώσει».

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 18:21