27/09/2020 04:33:43

Σαπουντζάκη για το καμένο σπίτι της στην Κινέτα: «Λέω μέσα μου, Ζωζώ, σήκωσε το ανάστημά σου..»

Σαπουντζάκη για το καμένο σπίτι της στην Κινέτα: «Λέω μέσα μου, Ζωζώ, σήκωσε το ανάστημά σου..» - Media

 

Ολοσχαιρώς έχει καεί το άλλοτε «παλάτι» της Ζωζώς Σαπουντζάκη μετά την καταστροφική φωτιά στην Κινέτα, στην οποία, ευτυχώς, δεν θρηνήσαμε θύματα. 

Η αγαπημένη ηθοποιός πλέον στέκεται στα... αποκαΐδια και κάνει έναν φρικτό απολογισμό. Ευτυχώς για την ίδια οι ζημιές είναι μόνο υλικές και όπως λέει και η ίδια, παίρνει κουράγιο από το γεγονός αυτό. «Αυτή τη στιγμή που μιλάμε είμαι μέσα στις στάχτες. Ρήμαξαν όλα. Τα πάντα. Όλα τα παιδικά μου χρόνια, όλη μου η ζωή. Δούλεψα σκληρά σε νυχτερινά κέντρα. Έκανα ταινίες και θεατρικές παραστάσεις» είπε η ίδια και συνέχισε μιλώντας στο Έθνος: «Με τους κόπους όλων των ετών της δουλειάς μου, έφτιαξα ένα σπίτι, για να απολαμβάνω στιγμές ηρεμίας και χαράς. Το αγαπημένο μου σπίτι με τα ωραία πράγματα, τους πίνακες, αλλά και το προσωπικό μου καταφύγιο, καταστράφηκε. Βέβαια, κάπως συνέρχομαι, όταν βλέπω τι έχει πάθει ο κόσμος και πόσοι άνθρωποι έχουν καεί, παιδιά, οικογένειες ολόκληρες χάθηκαν. Εκεί λέω μέσα μου ‘’Ζωζώ, σήκωσε το ανάστημά σου και να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε’’».

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.