search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 18:11
MENU CLOSE

Πήραν το νόμο στα χέρια τους κάτοικοι στα Χανιά: Έδειραν και έδεσαν επίδοξο ληστή (Photos)

02.08.2018 16:59
Πήραν το νόμο στα χέρια τους κάτοικοι στα Χανιά: Έδειραν και έδεσαν επίδοξο ληστή (Photos) - Media

Δεμένος χειροπόδαρα βρέθηκε ένας 31χρονος αλλοδαπός που επιχείρησε να κλέψει σπίτι στα Χανιά.

Ο άνδρας συνελήφθη το απόγευμα της Τετάρτης, με την κατηγορία της κλοπής, αφού αφαίρεσε από το σπίτι 39χρονου στο Βαμβακόπουλο προσωπικά αντικείμενα. Αλλά για κακή του τύχη, τον κατάλαβε ο ιδιοκτήτης του σπιτιού.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο κλέφτης – που νωρίτερα είχε κλέψει και επιχείρηση – απείλησε τον ιδιοκτήτη με σουγιά, όμως αφοπλίστηκε και ο 39χρονος, μαζί με περαστικούς, τον κυνήγησαν, τον έπιασαν, τον ξυλοκόπησαν και τον έδεσαν με καλώδιο για να τον παραδώσουν στους αστυνομικούς.

Από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση προέκυψε ότι ο 31χρονος σε προγενέστερο χρόνο της ίδιας μέρας είχε διαπράξει μια απόπειρα κλοπής σε οικία και μια κλοπή σε κατάστημα αφαιρώντας το χρηματικό ποσό των 250 ευρώ και κινητό τηλέφωνο.

Η προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη για το περιστατικό και διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, ενώ ο συλληφθείς με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

Πηγή: zarpanews.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 18:11