search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 19:25
MENU CLOSE

Πιο… μέταλ δεν γίνεται: Παππούδες το έσκασαν από γηροκομείο για να πάνε σε φεστιβάλ σκληρού ρόκ

05.08.2018 16:45
Πιο... μέταλ δεν γίνεται: Παππούδες το έσκασαν από γηροκομείο για να πάνε σε φεστιβάλ σκληρού ρόκ - Media

 

Γιατί τελικά πότε δεν είσαι πολύ γέρος για το ροκ εντ ρολ…

Οίκος ευγηρίας του Αμβούργου ενημέρωσε την Παρασκευή την Αστυνομία πως δύο ηλικιωμένοι είχαν εξαφανιστεί χωρίς καμία ειδοποίηση και από εκείνη τη στιγμή άρχισε επιχείρηση αναζήτησής τους.
 
Τελικά οι δύο ηλικιωμένοι εντοπίστηκαν στις 3 τα ξημερώματα του Σαββάτου ένα από τα μεγαλύτερα heavy metal φεστιβάλ μουσικής στον κόσμο, το Wacken Open Air. Μάλιστα, οι «μέταλ παππούδες» δεν έδειξαν καμία διάθεση να αποχωρήσουν καθώς όπως ανέφεραν, το φεστιβάλ είχε ακόμη μία μέρα.
 
Παρά την άρνησή τους όμως απομακρύνθηκαν από την αστυνομία, και συνοδεία περιπολικού επέστρεψαν στο γηροκομείο με ταξί που πλήρωσαν οι αστυνομικοί.
 
Ο εκπρόσωπος της Αστυνομίας, Merle Neufeld, δήλωσε στην τοπική Norddeutscher Rundfunk ότι οι ηλικιωμένοι ήταν «οπαδοί της μέταλ μουσικής» και όταν τους βρήκαν ήταν «ζαλισμένοι και δεν είχαν καλή αίσθηση προσανατολισμού».
 
Πηγή: DW.com
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 19:25